E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar güne nasıl başladı?---

Dolar güne nasıl başladı?

Dolar güne nasıl başladı?
11 Mart 2020 - 08:39 borsagundem.com

Yurt içinde piyasaların ilk korona virüs vakasını fiyatlamasının beklendiği yeni günde dolar/TL 6,14 liradan güne başladı. ABD borsalarında yüzde 5'e yaklaşan artışlara rağmen dünya borsalarında karışık bir seyir izleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı yaptığı açıklamada Türkiye'de ilk korona virüs vakasının tespit edildiğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından Türkiye'de piyasaların nasıl tepki vereceği izlenecek. Türkiye'nin veri ajandasında ise saat 10.00'da Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan ocak ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistikleri bulunuyor.

Bakan Koca'dan korona virüs açıklaması! Türkiye'de ilk vaka

Saat 08:26 itibarıyla Dolar/TL kuru 6,1465'ten işlem görüyordu. Aynı dakikalarda Euro/TL is 6,9765 seviyeleride.

Dünya borsaları karışık 

Dünya borsalarında ise koronavirüse ilişkin açıklanan paketler ve yeni gelişmeler piyasaların yönünü belirliyor. ABD borsaları dün teşvik paketi açıklanacağı beklentisiyle yüzde 5'e yaklaşan yükselişler yaşadı. Bu sabah Asya borsalarında ise karışık bir seyir izleniyor.

ABD borsaları şoku atlattı, günü sert yükselişle kapadı

Petrol 40 dolara gidiyor

Petrol fiyatları haftaya yüzde 30 düşüşle başlamasını nardından dün yüzde 10 artış kaydetmişti. Bugün ise yüzde 3 civarında artıda. Yüzde 30'luk düşüş sonrasın 31 dolara kadar gerileyen petrol fiyatları bu sabah 38 doların üzerinde işlem görüyor. Altın fiyatları ise 1664 dolar civarında.

Petrolde fiyat savaşını hangi ülke kazanır

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)