E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar güne hangi seviyeden başladı?---

Dolar güne hangi seviyeden başladı?

Dolar güne hangi seviyeden başladı?
24 Haziran 2020 - 08:24 borsagundem.com

Dolar güne 6,85 TL seviyesinden başladı

Türkiye'de kapasite kullanım oranı verilerinin izleneceği yeni güne dolar 6,85 seviyesinden başlarken, euro 7,75 lira seviyesinden açıldı.

Merkez Bankası kapasite kullanım oranı ve reel kesim güven endeksini saat 10.00'da açıklayacak.

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 27 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 5 bin 1 olduğunu açıkladı.

MSCI yaptığı açıklamada 17 Haziran'da yayımladığı MSCI 2020 Piyasa Erişilebilirliği Gözden Geçirmesi raporunun işaret ettiği doğrultuda, MSCI Türkiye Endeksi'nin yeniden sınıflandırılması önerisi üzerinde bir danışma, konsültasyon başlatabileceğini duyurdu.

ABD, BMGK’ya İran’a yönelik silah ambargosunun yenilenmesini içeren karar tasarısı sundu.

Çin'de 12, Güney Kore'de 51 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

Almanya'da 587 yeni korona virüs vakası tespit edildi.

Beyaz Saray'ın baş ekonomi danışmanı olan Ulusal Ekonomik Konsey Direktörü Larry Kudlow, ABD ile Çin arasındaki ticaret anlaşmasının tam olarak uygulamada olmadığını, ancak Pekin'in birkaç alanda yapıcı bir yolda ileri doğru adımlar attığını söyledi.

Kudlow: Pekin yapıcı bir yönde ilerliyor

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ABD'nin korona virüs salgınının etkilerini düzeltmeye devam ettiğini ve yılın son 6 ayında ekonomide anlamlı bir toparlanma görüleceği konusunda iyimser olmaya devam ettiğini söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ofisinden yapılan açıklamaya göre, Macron ile Hollanda Başbakanı Mark Rutte arasında dün gerçekleşen görüşmede Avrupa Birliği'nin çok yıllı bütçesi ve AB toparlanma fonu konularında ilerleme sağlandı.

Yeni Zelanda Merkez Bankası(RBNZ), beklendiği gibi faiz oranını %0,25 olarak bıraktı.

Kuzey Kore devlet haber ajansı KCNA'nın verdiği habere göre Kim Jong-un, başkanlık ettiği Merkezi Askeri Komisyon toplantısında Güney Kore'ye yönelik askeri eylemlerin durdurulması kararı aldı.

Trump'tan Kovid-19 için şaşırtan sözler: Nereden çıktı bu 19

TÜİK sektörel güven endeksi verilerini açıklayacak(10.00).

ABD'de MBA mortgage endeksleri (14.00), FHFA konut fiyat endeksi (16.00), DOE petrol stokları (17.30) verileri izlenecek.

Chicago Fed Başkanı Charles Evans, Corridor Business Journal tarafından düzenlenen sanal etkinlikte mevcut ekonomik koşullar ve para politikası hakkında konuşacak (19.30).

St.Louis Fed Başkanı James Bullard, "Kovid-19 ve Ekonomi" hakkında konuşacak (22.00).

Avrupa Birliği(AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve AB Bütçe Sorumlusu Johannes Hahn, 2021 için AB taslak genel bütçesini ve 2019 için yıllık yönetim ve performans raporunu sunacak.

Asya piyasaları karışık seyirde

New York borsası yükselişle kapandı

Avrupa borsaları iyi gelen verilerle yükselişle kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)