E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar G-10 paralarına karşı kayıplarını üçüncü güne taşıdı---

Dolar G-10 paralarına karşı kayıplarını üçüncü güne taşıdı

Dolar G-10 paralarına karşı kayıplarını üçüncü güne taşıdı
12 Temmuz 2017 - 07:13 borsagundem.com

ABD Doları, Fed Guvernörü Brainard'ın güvercin açıklamaları ve Trump'ın oğlunun mektuplarının ortaya çıkmasının ardından G-10 paralarının biri hariç karşısında kayıplarını üçüncü güne taşıdı

Dolar, ABD hazine tahvili faizlerinin Fed Guvernörü Lael Brainard'ın güvercin açıklamalarının ardından düşmesiyle birlikte kayıplarını üçüncü güne taşıdı.

ABD Doları, Brainard'ın yakında gerçekleşecek Fed bilanço küçültmesine ilişkin rahat olmasına karşın gelecek faiz artırımlarına temkinli yaklaşmasının etkisiyle, G-10 paralarının biri hariç tamamı karşısında değer kaybetti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlunun ortaya çıkan, Rusya'nın başkanlık kampanyasını desteklediği belirtilen mektuplar da doların düşüşünde etkili oldu.

Credit Agricole COB'nin Hong Kong kısmında bulunan Döviz stratejisti David Forrester, “Zayıf dolar, Trump'ın oğlunun mektupları ve Brainard'ın güvercin yorumlarının bir karışımı” dedi ve e-postaların ABD'de bir miktar siyasi belirsizlik oluşturduğunu ve Başkan'ın politikalarını -özellikle vergi reformu ve mali teşvik- gerçekleştirmesini daha da zorlaştırdığını ekledi.

Dolar/yen paritesi, TSİ 07:05'te yüzde 0.47 ekside 113.40 seviyesinden işlem gördü. Bloomberg Dolar Spot Endeksi, yüzde 0.18 ekside 1,183.55 puan oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)