E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDövizDolar, euro karşısında düştü---

Dolar, euro karşısında düştü

Dolar, euro karşısında düştü
31 Mayıs 2013 - 08:21 borsagundem.com

Dolar, euro karşısında yaklaşık üç haftanın en düşük seviyesinde işlem gördü

Dolar, ABD'de dün açıklanan zayıf verilerin, merkez bankasının (Fed) sağladığı destekleri yakın zamanda azaltmaya başlayacağı beklentisini zayıflatmasıyla bugün euro karşısında yaklaşık üç haftanın en düşük seviyesinde işlem gördü.
ABD'de işsizlik maaşı başvuruları 25 Mayıs'ta sona eren haftada 354,000'e yükselerek beklentilerin üzerinde açıklanırken, gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) bu yılın birinci çeyreğinde kaydettiği büyüme de daha önce açıklanan yüzde 2.5 seviyesinden yüzde 2.4'e revize edildi ve beklentilerin altında gerçekleşti. ABD'de sözleşmeleri imzalanan ve bekleyen konut satışları endeksi ise Nisan'da bir önceki aya göre yüzde 0.3 ile beklentilerin altında artış kaydetti.
Euro dolar karşısında ABD'de dünkü kapanış öncesine göre yatay işlem gördü ve 1.3041 seviyesinde yer aldı. Euro dün dolar karşısında 1.3062 ile üç haftanın en yüksek seviyesine ulaşmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)