E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar, Biden-Erdoğan görüşmesi öncesi yatay seyrediyor---

Dolar, Biden-Erdoğan görüşmesi öncesi yatay seyrediyor

Dolar, Biden-Erdoğan görüşmesi öncesi yatay seyrediyor
14 Haziran 2021 - 09:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Biden görüşmesine odaklanan piyasalarda, günün başlangıcında cari denge verileri de izlenecek. Bu gelişmeler öncesinde dolar/TL ve euro/TL'de yatay hareketler yaşanıyor.

Piyasalar kritik gelişmelerin yaşancağı haftanın ilk günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'in yapacağı görüşme piyasalar tarafından yakından izlenecek.

Erdoğan-Biden görüşmesinde çıkacak mesajlara odaklanan döviz kurları, sabah saatleride 8,40'ın hemen altında sakin. Dolar/TL, 8,38-8,39 düzeyinde; euro/TL ise 10,15'ten işlem görüyor. Dolar/TL, cuma günü ABD tahvil faizlerindeki düşüşün desteğiyle 8,30'un altına kadar çekilmiş ancak sonrasında yükselerek haftayı 8,3942'den tamamlamıştı.  

Günün ilerleyen saatlerinde, saat 15.20 itibariyla kısmi tepki alımlarıyla kısmi yükselen USD/TRY paritesi 8,37 seviyelerinden işlem görüyor. EUR/TRY ise,10,14 seviyesinde.

Günün önemli şirket haberleri 14/06/2021

Piyasalar hareketli bir haftaya başlıyor

Fade Gıda ve Olmuksan-IP sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan14 Haziran 2021 16:20

    Yandaş medyamızın itip kakmasıyla 8.30 bu görüşmeden birşey çıkmaz, adam bizimkini sevmiyor, üç ay sonra aradı o da soykırım için, yarın yada öbürgün kaldığı yerden devam yılsonu 9.50.