E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar altının yolunu kesti!---

Dolar altının yolunu kesti!

Dolar altının yolunu kesti!
21 Aralık 2020 - 13:27 borsagundem.com

ABD Doları'nın güçlenmesi altın fiyatlarındaki yukarı hareketi tersine döndürdü

Güne, ABD'de yeni korona virüs teşvik paketi üzerinde uzlaşma haberleri ile güçlü yükselişle başlayan ve 1900 dolar/ons seviyesinin üzerine çıkar spot altın, ABD Doları'nın güçlenmesi ile yönünü aşığı çevirdi.

İngiltere'de Kovid-19 virüsünün mutasyona uğradığı açıklamaları sonrası AB ile İngiltere arasında yük ve yolcu trafiğinin durma noktasına gelmesi, korona virüse karşı tedbirlerin sıkılaştırılması yeniden ABD Doları'nı güvenli liman haline getirdi.

ABD Doları, euro, GBP ve Japon Yeni karşısında değer kazanırken, Dolar Endeksi de Cuma gününe göre yüzde 0,87 artışla 90,80 seviyesine yükseldi.

Uluslararası piyasalarda spot altın, 1.906,85 dolar/ons seviyesinin görülmesi sonrası yaşanan düşüş ile 1855,20 dolar/ons seviyesini test etti. Şu sıralarda 1.872,44 dolar/ons seviyesinden işlem görüyor.

İçeride Merkez, dışarıda virüs Borsa ekside

Teşvik ve mutasyon altına yaradı

GBP, dolar ve euro karşısında değer kaybediyor

Bitexen'den Exen Coin'li yeni yıl kampanyası!

Petrol devleri Kovid ile çöktü

Altın, teşvikle fırladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can21 Aralık 2020 18:52

    Güvenli liman altın değil miydi? Paran mi var derdin var boşuna dememisler. Birazcık birikimi olan bunu nasıl koruyacak diye Sürekli beyin fırtınası yaşıyor.