E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar 2 TL'de tutunmaya çalışıyor---

Dolar 2 TL'de tutunmaya çalışıyor

Dolar 2 TL'de tutunmaya çalışıyor
17 Eylül 2013 - 17:27 borsagundem.com

Dolar/TL kuru, PPK kararı sonrasında hafif yükseliş yaşadıktan sonra dar aralıkta dalgalanıyor

Dün sabah itibariyle Suriye ve FED kaynaklı endişelerin azalmasıyla rahatlayan piyasalarda dolar/TL kurunda da destekleri aşağı kırmaya çalışan görüntüler yaşandı. 2 TL seviyesindeki desteğini aşağı kıran dolar/TL kuru 1,99'un altına sarkmasına rağmen, bugünkü PPK faiz kararı ve yarın açıklanması muhtemel FED kararları öncesinde tekrar 2 TL'nin üzerine çıktı. Özellikle destek seviyelerinden açık pozisyonların kapatıldığı ve tepki alışlarının geldiği görüldü. 
Bugün saat 14 itibariyle açıklanan TCMB PPK fazi değişikliği yapılmaması kararı sonrasında kurda yükseliş yaşandı ve 2,0125 görüldü. Ardından gevşeyen dolar/TL kuru 2,0070-2,0010 arasında gün boyunca dalgalandı. Günlük bazda direnç seviyesi olarak görülen 2,0150'den sonra tekrar gevşeyen kurun, dış piyasalara bağlı olarak bu seviyelerde tutunmaya çalışacağı yorumları yapılıyor. Buna bağlı olarak euro/TL'de de 2,6680-2,6880 aralığında dalgalanma yaşandı. Euro/TL'de son işlemler 2,6780'den devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)