E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDolar 14 TL'yi aştı---

Dolar 14 TL'yi aştı

Dolar 14 TL'yi aştı
24 Şubat 2022 - 09:42 borsagundem.com

Dolar kuru, Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçti. Dün 13.81'den kapanan dolar/TL 24 Şubat sabahında yüzde 2.5 yükselişle 14 TL'yi geçti ve 14.22'yi gördü.


Dolar/TL paritesi Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri operasyon sonrasında yükselişe geçti.

TL'deki düşüş erken işlemlerde sınırlı kalsa da piyasalar açıldıktan sonra dolar kuru yüzde 2.5 yükselişle 14 TL'yi geçti ve 14.22Yi gördü. Dolar/TL dün 13.81'den kapanmıştı

Euro/TL kuru ise 15,6290 TL seviyesinden yatay başladı.

Piyasalarda Rusya - Ukrayna haberleri ve jeopolitik riskler izlenecek.

Brent petrol ve altın fırladı

 

Bitcoin’de büyük kayıp!

 

Metal fiyatları Rusya-Ukrayna gerginliğinin artması ile yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dbb24 Şubat 2022 10:41

    Kuru baskılamak yerine serbest bırakmalılar, bugünlerde şartlar buna uygun, altın daha da artarsa ekonomiler daha da durgunlaşır. Coinler de yasaklanmak zorunda zira piyasaya para girmiyor. Bunlar hep yanlış uygulamalar. Faizler de bu seviyeleri bile yüksek olduğundan devlet eliyle yine kgf çıktı ki bu da maalesef kuru en fazla 1 sene kadar idare ettirir ki aslında firmalar için çok kısa süreli bir rahatlama oluyor, asıl gidişatı asla değiştirmiyor. Rezervler zaten yok üç kuruşu da kuru baskılamak için kullanmak akla ziyan!!!

  • Doobl24 Şubat 2022 12:02

    Faizler yüksekmi alakası yok dünyada sahte enflansyonu en yüksek ülkelerin başındasın inatla eksi faizleri indirerek ülke tarihinin krizine sebeb verilmiş enflansyon %100 leri asmışken eksinin eksisi % 20 faize yüksek demek cehalet rezalet ahmaklıktır insanları halkı devleti kandırmaktır sahtedir