E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDoğuş Holding'deki o birleşme kararı iptal edildi---

Doğuş Holding'deki o birleşme kararı iptal edildi

Doğuş Holding'deki o birleşme kararı iptal edildi
03 Ocak 2018 - 19:18 borsagundem.com

Doğuş Araştırma Geliştirme ve Müşavirlik Hizmetleri'nin Doğuş Holding tarafından devralınarak gerçekleşecek birleşme işlemi iptal edildi

Doğuş Holding'in, Doğuş Araştırma Geliştirme ve Müşavirlik Hizmetleri ile gerçekleştireceği birleşme işlemi iptal edildi. Geçtiğimiz yılın aralık ayına açıklanan, Doğuş Araştırma Geliştirme'nin aktif ve pasifi ile birlikte bir bütün olarak devralınmak suretiyle Doğuş Holding bünyesinde birleşmesi kararının, iş koşullarındaki değişikliklerin dikkate alınması sonucunda iptal edildiği açıklandı.

Konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, gündemden kaldırılan birleşme işleminin ileriki bir tarihte tekrar değerlendirilebileceği ve birleşmeye taraf şirketlerin Doğuş Grubu içerisinde yer alması nedeniyle de şirketlerin yönetim kontrollerinde bir değişiklik olmayacağı ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ03 Ocak 2018 19:54

    BU BİRLEŞME OYUNU RIZA KUTLU IŞIK TARAFINDAN OYNANDI USAŞA YÜKLÜ MİKTARDA BORCU VARDI ÜSTELİK VADESİZDİ ÖDEME GÜNÜ YAKLAŞINCA IŞIKLAR ENERJİ İLE BİRLEŞME OYUNU ÇIKARTIP USAŞ YATIRIMCISINI AŞIRI ZARARA UGRATTI MALESEF BU BİRLEŞMEYİ YETKİLİLERİMİZDE İMZALADI RESMEN VURGUNU YAPTI BURASI TÜRKİYE SEN YETERKİ OYUNU ÇEVİR İMZALAT.