E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarDogecoin bu haberle fırladı!---

Dogecoin bu haberle fırladı!

Dogecoin bu haberle fırladı!
28 Kasım 2022 - 16:02 borsagundem.com

Dogecoin, Twitter ödeme aracı söylentisiyle 1 haftada yüzde 22 arttı

Elon Musk'ın Twitter planlarına dahil olabileceği yönündeki spekülasyonlar sebebiyle Dogecoin'in değeri 1 haftada yüzde 22 arttı.

CoinGecko'ya göre Dogecoin geçen hafta yüzde 22,5'in üzerinde artış göstererek 0,075 dolardan 0,094 dolara sıçradı .

CNN Türk'te yer alan habere göre hızlı fiyat artışı, önde gelen meme coin'in Twitter'ın ödemeleri dahil etme potansiyel planlarına dahil edileceğine dair spekülasyonları takip ediyor.

Elon Musk, dün paylaştığı bir tweet'te dahili Twitter sunumundan slaytları kamuya açtı. "Twitter 2.0" paketi ile adlandırılan projede şifreli DM'ler ve uzun biçimli tweet'ler dahil olmak üzere birkaç olası değişikliği özetledi. Sunum ayrıca ödemelerin yanında bir boşluk içeriyor ve bu da bazılarının bir kripto para biriminin kullanılabileceği konusunda spekülasyon yapmasına neden oldu.

Son ralli, Dogecoin'i piyasa değerine göre en büyük kripto para birimleri sıralamasında sekizinci sıraya yerleştirdi. Yaklaşık 13 milyar dolarla kripto para birimi, Polygon, Cardano, Litecoin ve Solana'nın önünde yer aldı.

Kripto para milyarderi 30 yaşında öldü

 

Mobius, kriz sonrası Bitcoin tahminini açıkladı

 

Bitcoin aşırı satım bölgesinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )28 Kasım 2022 16:49

    tweet bu coini kullanıp, kakip ednelerin bağış yapabileceği ortam için çalışıyor. yotuube de de geldı bu özellik 5 tl 20 tl 20 tl gibi bağış yapılabiliyor. Google , youtube de şuan kendi sanal parasını birimini oluşturup bu işlere girmeye hazırlanıyor şuan usd bazlı bu işlemleri yapıyor. twetter öncelikle devletleri, devlet kurumlarını, resmi insanları, kullanıcıları kaybetmeden, yoluna devam etmek istiyor. Mesela deprem oldu diyelim kolombiyada, kolombiya ilgili bakanı bunu bildirdiğinde otomatikman alt kısımda bağış bildirimi açacak. Hedef   900 bin dolar diecek. Yüzdesel olarak kişiler  doge hesaplarından bağış yapacak. gün içi hedef yüzde kaça geldi ? görebilecek izleyecebilecek. hem twetter giriş değerler artacak, hemde bağaşlar toplanıp, resmi ülke bildirimler burada organize olacak . Yaaa, bu adama salak diyenler var ama bunlar basit bekleyin helebi... usd olur, goge olur bilemem ama net değil.