E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiDoğan Medya'da satış tamamlandı 3 hisse prim yaptı---

Doğan Medya'da satış tamamlandı 3 hisse prim yaptı

Doğan Medya'da satış tamamlandı 3 hisse prim yaptı
17 Mayıs 2018 - 12:37 borsagundem.com

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satışıyla ilgili KAP'a yapılan açıklama sonrası grubun hisselerinde yükseliş meydana geldi

Doğan Holding'den KAP'a gönderilen açıklamada, Demirören grubu ile imzalanan 'Hisse Satış Sözleşmesi' kapsamında satış ve devrin tamamlandığı, satış bedelinin hesaplarına intikal ettiği duyuruldu.

Bu gelişme grubun borsadaki hisselerine olumlu yansıdı. Hürriyet Gazetesi, Doğan Holding ve Doğan Gazetecilik hisseleri prim yaptı. 

Grubun borsadaki kazancı şu şekilde: 

Hürriyet Gazetesi yüzde 8.63

Doğan holding yüzde 8.70

Doğan Gazetecilik ise yüzde 8.25 prim yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Xxx18 Mayıs 2018 15:06

    Kasaya yüklü miktar para girerek yükseleceği beklentisiyle tüm dişten tırnaktan birikeni zamanında yatırıp 1,37 alış yaptık ama iyice battık bu verilerler normalde fiyatın burda olmayıp yukarı tırmanması gerek ama durum bu cep delik cepken delik en yakın zamanda toparlanır da zarardan bir nebze herkes kurtulur umarım.

  • Safinaz analiz17 Mayıs 2018 22:14

    Dohol hâlâ çok düşük ölü eşşek fiyatında. Fazla kâr getirmeyen ve sırtında kambur olan şirketleri sattı elinde çok iyi miktarda nakit var ki umarım saçma sapan işlerde bu parayı batırmaz yapacaği en iyi iş paranın bir kısmı ile ölü fiyatta olan hisselerini toplamak daha sonrada temmetü vermek olur o takdirde dohol kısa vadede 3 olur

  • kalemcan17 Mayıs 2018 22:12

    Kasaya 1 miyar dolar girdi ve birçok varlıları var, ancak piyasa değeri 550 milyon dolar. DOHOL şimdi yükselmiş mi oluyor?

  • demirkan 17 Mayıs 2018 13:03

    HİSELER PİSLİKTEN KURTULDU.