E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan, Hürriyet'e geri mi dönüyor?---

Doğan, Hürriyet'e geri mi dönüyor?

Doğan, Hürriyet'e geri mi dönüyor?
16 Aralık 2019 - 14:21 borsagundem.com

Aydın Doğan'ın Hürriyet'i geri almak için harekete geçtiği iddiası...


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim16 Aralık 2019 20:16

    Sacit Aslan bazı anılarını anlatırken eğlence dünyası 70' lerde  Fahrettin Aslan (babası)  ve Türker İnanoğlu' ndan  Basın yani medya ise Sedat Simavi den sorulurdu demişti. Çalışma ve iş dünyası ise zaten belli idi . Şimdi bunların misyonu Türkiye yi Kapitalizmin yörüngesinden çıkarmamak ve uydu devlet haline getirmek olduğu belli!  Ancak hepimizin olmasa da aklı selim insanların takdir ettiği gibi Türkiye bu firavunların yörüngesinden çoktan çıktı.  Dolayısıyla bu izmler ile insanlığı mahvetmeye çalışan üst akılın önündeki en önemli engel  Müslüman Türkiye  olduğundan  bunların içerideki mahfillerine hodri meydan diyoruz.   

  • Hukuk bağımsızdır 16 Aralık 2019 19:34

    Hangi tarafa yazacak önemli olan bu. Barolar birliği başkanı örneğimi olacak. Kendi çizgisindenmi gidecek

  • HÜLYA ÇİFTCİ16 Aralık 2019 18:10

    Eğer Hürriyet gazetesi olmaz ise aydın doğan elindeki ekmeği alınmış fukarıya döner.çünkü aydın doğan aydın doğan yapan hürriyet ve millet gazeteleri ve medya gücü idi.bunların sayesinde büyük ödünler almıştır.bence geri dönecek ve bunların fıyatları yine 0,60 TL olacaktır.

  • A.yilmaz16 Aralık 2019 16:50

    Hayirdir tekrar medya donmek istiyor demiroren satarmi acep parasiyla degilmi para veren duduk calar

  • anlatım16 Aralık 2019 15:55

    bir hesap kitap mevsuzuna adli bir yere gittim. evrak imza işi.. orada gençle rkonuşuyor hakim savcı o bu.. neyse dedi senin suçun olsa. mahkemeye  çıksan haklı oldugundan emınsın. kim senin hakımın olsun dedi ? şıklar.. kılıçdaroğlu, ekrem imamoğlu, fatih portakal, erdoğan, melih gökçek... sırası şu dedi aklımda hala..  fatih en tarafsızdır o siyasi deil. imamoğlu-kılıçdaroğlu-erdoğan-gökçek dedi : ))  hakkaten ülkede güven sıfıra yaklaştı. Reel de yönetenlere  bakıyorsun..söylenen sıranın tam tersi... : ))))

  • ...16 Aralık 2019 15:52

    valla bu adam hangi gazeteleri sattı ise, çok güzel kazandı. satılan medyaları bazı beceriksi zkişilerce çöp edildi. koskoca yılların gazeteleri bakıyorsun çöp olmuş. haberci gazeteci diyor okuyorsun abuk subuk 2 resim eklemiş altına uydurmuşda uydurmuş haber diye : )) bakıyorsun hangi sansasyon habercilik yapılmış. hangi başarılar elde edilmiş.. ortada hiç bişe yok.. çocukluğumun o gazetelerini çok özledim. okuduğumda bilgilendiğim. yeni yeni bişeler öğrendiğim. araştırmalarla bozuk bir çivinin çakıldığı ve sorunun düzeldiği habercileri. Gerçekden aydın doğan buraları alırsa şaşmam. o milyon usd lık basın ve medya onun bunun çarkı ve reklamları ile döndürülüyor. bir seçim sonucu ile çoğuda kapanacak. insanalr sosyal medyada artık. haber kanalları bir fox  kadar reyting alamıyor. sevmesekde fatih altaylı kadar ortada duramıyorsa ... aydın doğan 2023 den sonra bedavaya alır gazeteleri : )) şimdiden almaz daha pahalı

  • Nedim16 Aralık 2019 15:09

    Londra dan üfürüm almış olacak dede!  Yoksa hiç öyle bir şeye niyeti olmaz!  Sözcü ve diğerlerinin ne mal olduğu ortaya çıkınca  ''the call of duty''   vaziyetleri ortaya çıktı.'' Yeni fitnelere yeni yalanlara yelken açalım fitnemize fitne katalım''  ''Gaste''nizin yeni sloganı olsa gerek.