E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğan Holding'in 2 yöneticisi gözaltına alındı---

Doğan Holding'in 2 yöneticisi gözaltına alındı

Doğan Holding'in 2 yöneticisi gözaltına alındı
05 Ocak 2017 - 09:41 borsagundem.com

Doğan Holding'de çalışan Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel ve eski yönetici Yahya Üzdiyen gözaltına alındı

Doğan Holding, Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel ve eski Yönetici Yahya Üzdiyen'in ev ve ofislerinde arama yapıldığını ve kendilerinin gözaltına alındığını bildirdi.

Doğan Holding'den yapılan açıklamada, arama işleminin adı geç en yöneticilerin şahsi çalışma ofislerinde yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve  eski Yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz  Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında  ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır.  Sözkonusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi  çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının  faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır.  Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz  olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme  olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 13,39
En Yüksek: 13,43
En Düşük: 12,64
Değişim 5,60 %
FK: 3,70
PD / DD: 1,13
İşlem Hacmi 1.148.442.658
Toplam Adet: 86.544.671
Ağırlıklı Ort.: 13,26
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)