E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDoğan Holding'den arama açıklaması---

Doğan Holding'den arama açıklaması

Doğan Holding'den arama açıklaması
05 Ocak 2017 - 09:38 borsagundem.com

Doğan Holding'de yapıldığı iddia edilen polis aramasına ilişkin kurumdan KAP'a açıklama geçildi

Doğan Holding, Üsküdar'daki binasında polisin arama yaptığına dair iddiaları KAP'ta yaptığı açıklama ile netleştirdi.
Kuruluş, Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel ile eski yöneticileri Yahya Üzdiyen'in ev ve ofislerinde arama yapıldığını, şirket ve bağlı ortaklıklarının faaliyetini etkileyen herhangi bir durum olmadığını duyurdu.

İşte o açıklama:

Bu sabah Şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel'in ve eski Yöneticimiz Yahya Üzdiyen'in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu'nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Sözkonusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır.

Doğan Holding'in 2 yöneticisi gözaltına alındı

 

Doğan Holding'de FETÖ araması

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet hakyemez05 Ocak 2017 10:22

    Dogan holdingin ne isi 0lur fetoculukla, secim oncesi , herkesi susturup , iceri atip , korkutup , kimse gercekleri konusmasin diye delirdiler artik ...rezil etti bu dinciler ullkeyi