E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğan Holding yöneticisine FETÖ gözaltısı---

Doğan Holding yöneticisine FETÖ gözaltısı

Doğan Holding yöneticisine FETÖ gözaltısı
01 Aralık 2016 - 10:24 borsagundem.com

Doğan Holding Ankara Sorumlusu Barbaros Muratoğlu, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Doğan Holding'in üst düzey yöneticilerinden Barbaros Muratoğlu bu sabah saatlerinde gözaltına alındı. Fox TV'nin haberine göre, gözaltına alınan Muratoğlu, İstanbul'a getirilecek.

AKŞAM GAZETESİ BİR HAFTA ÖNCE YAZDI

Akşam, Barbaros Muratoğlu'nu tam bir hafta önce manşetine taşımıştı. "Aydın Doğan'ın FETÖ kriptosu" başlığını atan Akşam, "Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun 17/25 Aralık'tan sonra üst düzey FETÖ'cülerle sıkı ilişki içinde olduğu tespit edildi" diye yazmıştı.

DOĞAN GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

Doğan Grubu'na operasyon yapıldığı şeklinde yalan haberler üzerine Doğan Grubu bir açıklama yayınladı. Kurumsal İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahter Kutadgu imzasıyla Doğan Grubu adına yapılan açıklama şöyle:
'28 yıldır Grubumuz bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan ve çalışkanlığı ile takdirimizi kazanarak son 2 yıldır da Doğan Holding Ankara Temsilcisi olarak görev yapan arkadaşımız Barbaros Muratoğlu
hakkında bir soruşturmanın başlatıldığını öğrendik. Soruşturmanın niteliği ve detayları hakkında şu anda yeterli bilgiye sahip değiliz. Süreci yakından takip etmekteyiz.
Bu soruşturmayı fırsat bilen bazı medya organlarının Doğan Grubu'na operasyon yapıldığı şeklinde yalan haberler yaptığını görmekteyiz. Geçmişte, başta haksız vergi cezaları olmak üzere FETÖ'nün kumpaslarına maruz kaldığı için ağır bedeller ödemiş ve bu örgüt unsurlarının bazı önemli davalardaki hukuk dışı uygulamalarına karşı çıkarak, yayınlarıyla bunları deşifre etmiş olan Grubumuzun söz
konusu yasa dışı yapı ile hiçbir ilişkisinin olamayacağı açıktır. Bu gerçeğe rağmen Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu ile ilgili yapılan yayınlar Grubumuz aleyhine bir karalama ve çarpıtma çabasına
dönüştürülmek istenmektedir.58 yıldır iş hayatında ve 40 yıldır da medya sektöründe var olan
köklü Doğan Grubu, her türlü teröre ve terör örgütlerine karşı devletimizin ve milletimizin yanındadır.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile 'at izinin it izine' karıştırılmaya çalışıldığı bir ortamda yüce yargımızın suçlular ile suçsuzları birbirinden ayıracak deneyim ve basirete sahip olduğuna inanıyoruz.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarım.'

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)