E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğa Koleji'nde öğretmenler eylemde: Derse girmediler---

Doğa Koleji'nde öğretmenler eylemde: Derse girmediler

Doğa Koleji'nde öğretmenler eylemde: Derse girmediler
04 Aralık 2019 - 12:19 borsagundem.com

Doğa Koleji'nde öğretmenler, 3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bu sabah derse girmedi. Yaşanan olay sonrası okula gelerek çocukları ile eve geri dönen veliler, duruma tepki gösterdi. Peki Doğa Koleji'nde sorun ne? İşte detaylar...

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )05 Aralık 2019 12:23

    reise  oy verin.. onlar her sorunu çözer... ))) haha..sorunmuercimi çözümmü karar ver artık

  • mantık05 Aralık 2019 14:21

    Her batanı devlet mi kurtaracak?  Futbol kulüpleri, belediyeler boğazına kadar batır!  Ondan sonra hadi devlet gel kurtar!  ...k yemişsin sen!

  • Selahattin Ölmez 05 Aralık 2019 12:01

    Sanki bu olayda hükümet sorumlu. Daha önce özel okullarda okuyan öğrencilerin  % 50 sini kredi olarak veriyor idi bir anda bundan vazgeçince çoğu okul battı. Okul işletmeciliği riskli bir iştir. Aynen moda gibi geldi ve geçti maalesef.

  • ..05 Aralık 2019 11:26

    İşin garibi milli eğitim müdürü olay yerine gitmiyor dahi.. bu öğretmenlerın bir sendıkası yokmu? milli eğitimi harekete geçirecek bir gücü yok mu... eğitimli öğretimli insanlarda bu ülkede sessiz kalıyor.. baskı varsa .. bu ulke bitmiştir. ne saçma durum. sankı başka öğretmen ve öğretmen nensupları yok bu ğlkede.. sendıkadamı yok. milli eğitim nasıl olurda personelı ortalıkda bırakıyor öyleceden... yabancı ulkede öretmenı ezdirmezler el üstünde tutarlar.. hakkaten ulkenın çivizi çıkmış.. bu öğretmenler nasıl eğitim verecek ki.. kendi çocukları ve hayatlarını garantı altına alamamışken... sistem çökmüş abi başka bir açıklama olamaz.. sadece olaylar yaşlanmamış gibi davranıyorlar.. yazık

  • Cuma05 Aralık 2019 09:27

    Verdikleri asgari ücret onuda verememişler. Yazında işten çıkarıyorlar

  • Kemal04 Aralık 2019 22:15

    Eğitimin durumu ortada