E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüDOBUR: Brüt takas---

DOBUR: Brüt takas

DOBUR: Brüt takas
27 Ocak 2017 - 10:36 borsagundem.com

Doğan Burda'da 3 ay süreli brüt takas uygulaması başladı

Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. pay piyasalarında meydana gelen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle SPK , DOBUR  pay piyasalarında 27.01.2017 tarihli işlemlerden başlamak üzere 3 ay süre ile; Brüt takas uygulanmasına ve yatırım kuruluşlarının müşterilerinden DOBUR  pay piyasalarında internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına karar verdi.

Haber ile güne yüzde 20 düşüşle başlayan hisse taban fiyatı 4.33 TL'yi gördükten sonra an itibari ile yüzde 8 düşüşle 4.95 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CANDLE STICK03 Şubat 2017 17:51

    DOBUR; HURGZT bunların ne işi var Borsada? Total'de işlem hacmileri düşük oluyor. Borsa tek kotalı olabilecek şirket DOHOL'dur. Hisse geri alımları yapıp çıkartsınlar artık Borsadan. Ceza da yok. DOHOL artık kar payı dağıtsa iyi olur. Burdan Doğan Ailesine mesaj olsun.

  • ASLAN PENÇESİ27 Ocak 2017 21:55

    aydın doğan bu pandaya nasıl göz yummus hayret adam tam bır nıtelıklı dolandırıcı gazı tamamen alındı tahtalar yıkıldı elınde patladı basın patronlar malı bu kamıl altında kalsın batsın ıyıce

  • akbaba27 Ocak 2017 11:07

    sanki bürt takasa ditaş girmiş