E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDizlerinin üstünde özür dilediler---

Dizlerinin üstünde özür dilediler

Dizlerinin üstünde özür dilediler
25 Şubat 2014 - 19:47 borsagundem.com

Ukrayna’da gösterileri durdurmakla görevli bir grup polis, meslektaşlarının halka karşı uyguladığı şiddeti protesto etmek için diz çöküp özür diledi

Yaklaşık 100 polis Ukrayna’nın batısındaki Lviv kentinde bir araya gelerek basın ve halkın önünde birer konuşma yaparak halktan kendilerini affetmelerini istedi.

Güvenlik güçlerinin halkın yanında olmasını talep eden polisler bölgelerinde herhangi bir olaya karışmamalarından dolayı gururlu olduğunu söylediler.

Polislerin diz çökerek özür dilemesi görüntüleri bir anda tüm dünyaya yayılarak büyük etki yaptı.

Lviv Emniyet Müdürlüğü 21 Şubat’ta da hükümet karşıtı gösterilere katılmak üzere Kiev'e bir gurup polisini göndermiş ve bu polisler eylemciler tarafından Bağımsızlık Meydanı'nda kahramanlar gibi karşılanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bitmiş.26 Şubat 2014 00:54

    Bizler çıkar amaçlı akp ye üye olmadık başbakanın verdiği sözler üzrine onu destekledik ama sizler gibi çıkarcılar herzaman birilerinin üzerinden geçinmek için yırtınırlar benim öfkem bizlerden EVET oylarını alırken APO piçini karşısına alıpta onunlan kan dökülmesin diye anlaşmasımıydı şimdi sizler KANSIZLIK yapıyorsunuz bunları seçimlerde söyleseydi acaba bu millet akp ye oy verirmiydi önce verilen sözleri bir düşünün yazılarıunızı yazarkende ona göre karar verin.akp kim oluyorda benim yüzüme bakacak bak seçimler yaklaştıkça devamlı mesajlar geliyor ama bizler dürüst vatandaşlarız bizler geriye bakmayız ileride neler olacağına bakarız geride yapılan pisliklerin üstlerinin örtülmesinide istemeyiz.sizleri zengin etmişlerya sizler oylarınızı paraylan verin.

  • Zengin etselerdi26 Şubat 2014 00:37

    Bu İş Bitmiş, öyle bir yazmışsın ki eğer AKP seni de zengin etseydi bir rahatsızlığın olmayacaktı. Tüm öfken üye olmana rağmen AKP'nin senin yüzüne bakmaması.

  • BU İŞ BİTMİŞ.26 Şubat 2014 00:26

    Bİzler akp ye sandıkta DİZ ÇÖKTÜRECEĞİZ.ve bunuda yazan ben bir akp üyesi olarak başbakanın yaptıklarını hiçmi hiç yakıştıramadım ona şimdi çareler arıyorlar seçimlerde belkide eski üyelerimiz gene bizlere oylarını verirler diye artık yemezler erdoğan efendi sen kendi sülaleni kendi tayfalarını zenginet sonrada bizlerden MEDET BEKLE.sen partinde maaş bağladığın adamlarından vede çıkarları için etrafınızda dönen yalakacılardan oy alabilirsiniz gerçekleri gören bu ülkenin milleti sizleri asla birdaha desteklemeyecektir.yaptıklarınızın cezalarınıda yüce ALLAHIMDAN dilerim sizlerden çok kötü bir şekilde çıkartır.sizlerden vede çıkarları için yanınızda olanlardan .

  • Yng25 Şubat 2014 20:29

    Bu ülkede de çok yakında diz çöküp bu halkdan özür dileyeceklerdir. Yaptıklarına bakın sandık önünüzde gereği neyse o olur vamı bunun ötesi