E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da 2 asker şehit---

Diyarbakır'da 2 asker şehit

Diyarbakır'da 2 asker şehit
08 Ocak 2016 - 15:24 borsagundem.com

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan 6 askerden biri şehit oldu. Bir şehit haberi de Cizre'den geldi

Diyarbakır'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan catışmada UzmanÇavuş Ümit İnan şehit oldu.  Merkez Sur İlçesi’nde çıkan çatışmalarda PKK’lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesiyle düzenlenen saldırılarda toplam 6 asker yaralandı. Yaralı askerlerden bir uzman çavuş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 5 askerin Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Sur’da ise çatışmalar yer yer devam ediyor.

CİZRE'DE 1 ASKER ŞEHİT

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde görev yapan jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki Ümit İnan terör örgütü ile girilen çatışmada şehit oldu. Ümit İnan'ın Kocaeli'nin Gebze İlçesi Mustafa Paşa Mahallesi'nde bulunan ailesine acı haber verildi. Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, asker ve emniyet görevlileri ile eve gelerek Nezir ve Zeliha İnan çiftine oğullarının şehit olduğunu bildirirken, bir 112 Acil ekibi hazır bulundu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)