E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyanet'ten 'sigarayı bırakın' çağrısı---

Diyanet'ten 'sigarayı bırakın' çağrısı

Diyanet'ten 'sigarayı bırakın' çağrısı
09 Şubat 2019 - 14:44 borsagundem.com

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sigara bırakma çağrısında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Twitter'dan mesaj paylaştı.

Ali Erbaş, mesajında "9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle, insanlığın bu büyük tehlikeden, bu vahim bağımlılıktan kurtulmasını diliyor, sigara kullanan herkese sigarayı bırakma çağrısında bulunuyorum." ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş10 Şubat 2019 00:55

    bu adamı günahım kadar sevmem ama doğru söylüyor ve bu konuda keşke bir çalışma yapılsa sigara kesinlikle haram sayılmalıdır. vücuda zarar veren her türlü madde haramdır kafayı bulmuyorsun ama vücuduna zarar veriyor ve haram sayılmalıdır.

  • AHMET ÖZBİR09 Şubat 2019 21:49

    PEYGAMBERİMİZ Muhammed aleyhisselam "İçki bütün kötülüklerin anasıdır" buyurmuştur! Tütünün haram olmadığı halde üstüne bu kadar düşeceğinize haram olan içkinin, şarabın kötülüğünü anlatsanız daha iyi olmaz mı Sn. Başkan! Zararlı demek başka şey haram demek bambaşka birşey! Haram ve helali sadece Allahü teala ve Peygamberimiz bildirir, müminler de uyar. Tütün yaprağını ben gider dalında yerim. Buyur bunun haram olduğuna dair bir nas gösterin. Sigara içip yamuk yamuk yürüyen birini bana gösterin. Ancak ben size bira içip oradan buraya sallana sallana yürümeye çalışan binlerce insan gösterebilirim.

  • vatandaş09 Şubat 2019 21:11

    sen önce fesliyi ziyareti bırak samimi din adamı olduğuna inanılsın adam Atatürke küfrediyor Atatürk ve arkadaşları liderlik etmeseydi yunan galip gelseydi ezan mı okuturdu bu kafirler, sigarayı hemen bıraksınlar içenler