E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinDiyanet: "Tedbir Mümin'den Takdir Allah'tandır"---

Diyanet: "Tedbir Mümin'den Takdir Allah'tandır"

Diyanet: Tedbir Mümin'den Takdir Allah'tandır
13 Mart 2020 - 08:50 borsagundem.com

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, sosyal medyada yayılan 'Cuma namazı kılınmayacak' iddialarını kesin bir dille yalanlayan paylaşım geldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Cuma namazı kıldıracak ve hutbe verecek.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Cuma namazı kıldıracak ve 'Tedbir Mümin'den Takdir Allah'tandır' başlıklı hutbe verecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı, 'koronavirüs tedbirleri kapsamında Cuma namazı kılınmayacak' iddialarını yalanladı.

Diyanet'in Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Cuma namazı kıldıracak ve 'Tedbir Mümin'den Takdir Allah'tandır' başlıklı hutbe irad edecektir" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.13 Mart 2020 09:58

    RİVAYET HADİSTE BAHANESİZ MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ CAMİYE/MESCİDE GİTMİYOR İSEN BİR DİNAR SADAKA VER,BİR DİNAR VEREMIYORSAN YARIM DİNAR SADAKA VER" DİYOR O DEVİRDE DİNAR GÜMÜŞ PARADIR DUAYA/İBADETE GİDENDE/GİDEMEYEN DE MUTLAKA SADAKA VERMELİDİR Csmi çıkışında sadaka isteyene cemaatın çoğu SADAKA vermeden geçiriyor onlar için maun süresi AYETLERİ var

  • Bika13 Mart 2020 09:02

    Okullar tatil ediliyor, camilerde önlem olarak ne yapıldığı açıklansın.

  • emre13 Mart 2020 09:40

    işte almışlar ya önlem Tedbir Mümin'den Takdir Allah'tandır' demiş ulen bunları bide biliyoruz bilmediğimiz bir şeyler söyleyin yada bir içraat yapında aldığınız paranın yaptığınız saltanatın hakkını verin...