E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri'nden Irak'taki terör saldırısına kınama---

Dışişleri'nden Irak'taki terör saldırısına kınama

Dışişleri'nden Irak'taki terör saldırısına kınama
20 Temmuz 2021 - 15:31 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Irak’ın başkenti Bağdat'taki terör saldırısına ilişkin, "Irak’taki huzur ve istikrarı bozmaya yönelik bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz" açıklamasını yaptı

Dışişleri Bakanlığı, Irak’ın Başkenti Bağdat’ın Sadr şehri bölgesinde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Irak’ın başkenti Bağdat'ın Sadr Şehri bölgesindeki bir pazar yerinde 19 Temmuz’da Kurban Bayramı arefesinde gerçekleşen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir.

"Yaralananlara acil şifalar diliyoruz"

Irak’taki huzur ve istikrarı bozmaya yönelik bu hain terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Irak'ın terörle mücadelesinde her türlü desteği sunmaya hazır olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha yineliyor, Irak Hükümeti ile dost ve kardeş Irak halkına taziyelerimizi iletiyoruz.

Bağdat'taki saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi

 

Bağdat'ta halk pazarına terör saldırısı: 33 ölü, 61 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)