E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Dışişleri'nden flaş Lübnan açıklaması---

​Dışişleri'nden flaş Lübnan açıklaması

​Dışişleri'nden flaş Lübnan açıklaması
09 Ağustos 2013 - 17:08 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı bugün yaşanan iki Türk pilotun kaçırılma olayının ardından önemmli bir açıklama yaptı

Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlarına "Lübnan'a gitmeyin" uyarısında bulundu.
Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlarına gerek olmadıkça Lübnan'a gidilmemesi uyarısında bulundu, oradaki Türk vatandaşlarına da 'Türkiye'ye dönün' çağrısı yaptı.
Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'da iki Türk pilotun kaçırılmasının ardından bu ülkeye yapılacak seyahatlere yönelik yaptığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:
"Lübnan’da bugün (9 Ağustos) THY Pilotu ve Yardımcı Pilotunun kaçırılmış olmaları da dikkate alınarak, bu ülkeye seyahat eden ve Lübnan’da yaşamakta olan vatandaşlarımızın güvenliklerini sağlamaya yönelik her türlü önlemin Lübnan Hükümeti’nce alınması beklenmektedir.
Bununla birlikte, vatandaşlarımızın, mevcut durum ışığında, hayati zaruret arzeden bir gerekçe olmadıkça, Lübnan’a seyahat etmekten kaçınmaları uygun olacaktır. Halen Lübnan’da bulunan vatandaşlarımızın ise, dönebiliyorlarsa Türkiye'ye dönmeleri, kalması gerekenlerin ise şahsi güvenlikleri açısından her türlü tedbiri almaları ve müteyakkız bulunmaları önerilmektedir.
Vatandaşlarımızın, Bakanlığımız ve Beyrut Büyükelçiliğimizce yapılabilecek uyarı ve duyuruları sürekli takip etmeleri tavsiye edilmektedir"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)