E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri: Türkiye, Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yana---

Dışişleri: Türkiye, Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yana

Dışişleri: Türkiye, Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yana
01 Aralık 2020 - 15:44 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, "Türkiye başından beri Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yanadır" açıklamasını yaptı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye'nin başından beri Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yana olduğunu kaydetti.

Yunanistan Oruç Reis’i bahane göstererek diyaloğa yanaşmıyordu. Oruç Reis çalışmalarını tamamladı, bu durumda Yunanistan’ın tutumunda bir değişiklik öngörüyor musunuz?" sorusuna Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bilindiği üzere, Türkiye başından beri Yunanistan ile önşartsız diyalogdan yanadır. Nitekim, Yunanistan ile istikşafi görüşmelerin yeniden başlatılması konusunda mutabakata varılmış, ancak 

Yunanistan’ın Oruç Reis’in sahada olduğu gerekçesiyle geri adım atması nedeniyle görüşme tarihi belirlenememiştir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerini tamamlayarak, 29 Kasım 2020 günü Antalya’ya döndüğünü duyurmuştur. Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da önkoşulsuz diyaloğa açık yaklaşımını sürdürecektir.

Çok istiyorlarsa Ermeniler'e Marsilya'yı versinler

194 senelik Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına tarihi açılış

Erdoğan: Dijitalleşme, adaletsizliklere yol açmamalıdır

Damat gitmeden İsrail'e bir iyilik daha yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever01 Aralık 2020 19:59

    zayif halka,ucube diye babani kastetmis olmalisin.yoksa TC nin koalisyon donemlerindeki gibi bir ileri uc geri gidisinimi ozledin....

  • zayıf halka01 Aralık 2020 16:32

    Bugün Türkiyede yaşanan her türlü sıkınıtının, k kaynağı Bahçelidir. Zira onun zoruyla ülke ucube  başkanlık sistemine geçmiştir. Muhalafet RTE ile uğraşacağına Bahçeli ve onun sahte MHP si ile uğraşmalıdır. Gerçek hedefe buradan gidilir. SEçimi beklemek ülkenin sorunlarını çözmez.