E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri: Bildiri taraflı ve vizyonsuzdur---

Dışişleri: Bildiri taraflı ve vizyonsuzdur

Dışişleri: Bildiri taraflı ve vizyonsuzdur
18 Eylül 2021 - 09:48 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "9 AB üyesinin Doğu Akdeniz, Kıbrıs ve düzensiz göç ile ilgili bildirisi taraflı ve vizyonsuzdur" denildi.

Bakanlık açıklamasında, AB üyesi Güney Avrupa Ülkeleri (Med9) Zirvesi Sonunda kabul edilen ortak bildiriye ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

"AB’nin dokuz üyesinin (Fransa, GKRY, Hırvatistan, İspanya, İtalya, Malta, Portekiz, Slovenya, Yunanistan) 17 Eylül 2021 tarihinde Atina’da yaptıkları Zirve sonucunda yayınlanan ortak bildirinin, Doğu Akdeniz, Kıbrıs ve düzensiz göç konusundaki bölümleri, önceki senelerde olduğu gibi taraflı, vizyonsuz ve gerçeklerden kopuktur.

Söz konusu bildiriye imza atan AB ülkelerini dayanışma kisvesi altında Yunanistan ve GKRY’nin körü körüne peşinden giderek izledikleri tek yanlı ve taraflı tutumlarını terk etmeye davet ediyoruz."

Avrupa Birliği 30 milyar euro bütçeli yeni idare oluşturdu

 

Avrupa Birliği, Taliban'la 'koşullu ilişki' kuracak

 

Avrupa Birliği aşılama hedefine ulaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Itri18 Eylül 2021 15:01

    Dünyada herkes aptal, bir siz akillisiniz

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER18 Eylül 2021 13:52

    Başımızda RTE ve BAHÇELİ olursa korkmayın fakat teröristleri destekleyen hdp ile dostaları iktidara gelir ise bakın görürsünüz her sene en az 50 000 şehit daha veririz.çünkü haçlı ordusunun tek amacı var biz müslümanları yok etmek.

  • Berber Bekri 19 Eylül 2021 00:09

    Küçük at da civcivler yesin lafla en uzun yüzen peynir gemisini icaat ettiniz Dünya bizi kıskanıyor..faiz düşecek uzaya çıktık gaz bulduk yerli araba yıllar da milli yolcu uçağı havada sonuç Dünya gülüyor göçmenler çimlerde yayılıyor.... millet de çaydan bıktı biskevitte zaten çayın içinde eridi....