E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığı'ndan Mısır açıklaması---

Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır açıklaması

Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır açıklaması
06 Mayıs 2021 - 18:41 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Mısır ile diplomatik görüşmelerinin tamamlandığını ve sonuçların değerlendirilerek müteakip adımların kararlaştırılacağını açıkladı

Dışişleri Bakanlığı, Türk heyetinin Mısır'ın başkenti Kahire'deki diplomatik görüşmelerinin tamamlandığını duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal ve Bakan Yardımcısı Büyükelçi Hamdi Sanad Loza başkanlıklarındaki heyetler arasında 2 gün süreyle Kahire’de gerçekleştirilen istikşafi nitelikli Türkiye ve Mısır istişareleri 6 Mayıs 2021 tarihinde tamamlanmıştır.

Görüşmeler samimi havada ve kapsamlı içerikte gerçekleştirilmiştir. Görüşmelerde ikili konuların yanısıra Libya, Suriye ve Irak’taki durum başta olmak üzere bölgesel konular ele alınmış, Doğu Akdeniz’de barış ve güvenliğin sağlanması ihtiyacı üzerinde durulmuştur.

Taraflar istişarelerin bu turunun sonuçlarını değerlendirecek ve müteakip adımları kararlaştıracaktır."

Koç Holding, 2021 ilk çeyrekte 2.1 milyar TL net kar açıkladı

BIST KOBİ Sanayi Endeksi'nde 13 hissede değişiklik yapılacak

Borsada toparlanma sürüyor: 1.427 puan

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yazık07 Mayıs 2021 02:23

    Madem iş buraya gelecekti, yazık değil mi ülkenin kaybettiklerine. Politika bağırıp çağırmakla olsaydı ismi kavga olurdu. Sırasıyla israil ve suriye de eklenecektir 180 derece dönüşlere. Olan ülkenin yaşadığı kayıplara oldu. CDS  tavan döviz tavan beceriksizlik tavan. İnsana değer sıfır.

  • vatandaş06 Mayıs 2021 20:39

    her gün bir arapça  kelime bulup getiriyorlar istşkafiymiş bıktık usandık allahıma dinime bu ne ya biz arapmıyız karşıılığı yokmu bu meret kelimenin,ne günlere kaldık rabia nerde kaldı hani eyyyyyyy sisiii ne oldu yazık bu ülkeye düştüğümüz hallere bak adama demediğini bırakma şimdide gidip ayağına ,gel dost olalım ,