E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığı'ndan Fransa'daki saldırıya kınama---

Dışişleri Bakanlığı'ndan Fransa'daki saldırıya kınama

Dışişleri Bakanlığı'ndan Fransa'daki saldırıya kınama
29 Ekim 2020 - 15:32 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Fransa’nın Nice şehrindeki "Notre-Dame de Nice" Kilisesi içinde düzenlenen saldırıyı şiddetle kınadığını bildirdi.

Dışişleri Bakanlığı'nca, Fransa’nın Nice şehrindeki Notre-Dame de Nice Kilisesi yakınlarında 3 kişinin yaşamını yitirdiği bıçaklı saldırı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Saldırı kınanırken hayatını kaybedenlere baş sağlığı dilendi. Gerekçesi ne olursa olsun şiddetin asla meşrulaştırılamayacağı belirtildi.

"Dini, insani, ahlaki değerlerden nasibini almadıkları açıktır"

“Hiçbir sebep, bir insanın canına kıyılmasını mazur gösteremez, şiddeti meşrulaştıramaz. Kutsal bir ibadet mekânında böyle vahşi bir saldırıyı düzenleyenlerin, dini, insani, ahlaki değerlerden nasibini almadığı açıktır.”

Fransız halkı ile dayanışma vurgusu

Fransız halkına dayanışma mesajı verilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Terörün farklı türleriyle mücadele eden ve terör nedeniyle vatandaşlarını kaybeden bir ülke olarak, Nice şehri sakinleri başta olmak üzere, Fransız halkıyla terör ve şiddete karşı dayanışma içinde olduğumuzu vurguluyoruz."

Fransa'da bir kilise yakınında bıçaklı saldırı

Suudi Arabistan'da Fransız konsolosluğuna bıçaklı saldırı

Atatürk 1926'da Fransa'yı dize getirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum29 Ekim 2020 21:55

    Niye onlar paramotor eğitimi verip gönderdikleri teröristlerden dolayı türkiyeden özür dilediler mi bu Fransa pkk ya en çok destek veren devletlerden biri değil mi