E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanlığı'nda FETÖ soruşturması---

Dışişleri Bakanlığı'nda FETÖ soruşturması

Dışişleri Bakanlığı'nda FETÖ soruşturması
07 Aralık 2019 - 14:44 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin Dışişleri Bakanlığı yapılanmasına yönelik soruşturmada 5'i aktif görevde 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 10'u gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Dışişleri Bakanlığı'nda 5'i hala aktif görevde olan şüphelilerin, ByLock yöntemini kullanarak, FETÖ/PDY terör örgütünün haberleşme ağında olduğu tespit edildi. Bazıları yurt dışında görev yapan bakanlık mensubu toplam 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 5'i aktif görevde olan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Ankara, İstanbul ve Bursa'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonlarda şüphelilerden 10'u gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MİT çi enes08 Aralık 2019 01:57

    fetö ile mücadelede en büyük emek ve başarı mitin dir . MİT bir numara tek geçerim. 

  • Selahattin Ölmez07 Aralık 2019 20:12

    biliyorsunuz fetö yü abd ve israil kurmuştur.binlercesi şuan kamufule oldular ve hala aktifler.muhalef iktidara gelince hem hapisteki binlercesini çıkaracaklar hapisten hemde pasifize olanlar tekrar kaldıkları yerden devam edeceklerini tahmin etmekteyim.

  • Buhara07 Aralık 2019 20:42

    Bu feto operasyonu değil, davutoğlu operasyonu. Önce şehir universitesi sonra diğer icraatları ve atamaları iptal edilecek

  • çok yetersiz.07 Aralık 2019 18:31

    FETÖ ile mücaDELE çok yetersiz. devletin çoğu kurumunda, özel sektörde kamufle oldukar. Biz nasıl yaşayacağız bu töerör örgütü ile... Devlet nerde. nerde.. MİT e dahi ihbbar ettik. hiç bir şey ol madı.. olmadıı.. Bu töriristlere acırsanız acınacak hale düşeceksiniz. FETÖ ile mücadele çook yetersiz..

  • Süfyan rt ergenekon 08 Aralık 2019 06:07

    Sssalakk

  • Leyla07 Aralık 2019 17:39

    3 yıl olmuş hala bylock kullanan memur mu çalışıyormuş?