E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi mevkidaşıyla görüştü---

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suudi mevkidaşıyla görüştü
24 Mayıs 2022 - 00:32 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile görüştü.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirmeye göre, Çavuşoğlu ile Suudi Arabistanlı mevkidaşı görüşmede ikili ilişkileri ele aldı.

Reuters'ın Suudi kaynaklara dayandırdığı habere göre, Suudi Veliaht Prensi Bin Selman, haziran ayında Türkiye'yi ziyaret edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NİSAN AYINDA VELİAHT PRENSLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile 29 Nisan'da Suudi Arabistan'ın Nil Nehri kıyısındaki kenti Cidde'de görüşmüştü.

Erdoğan, Suudi Arabistan gezisine ilişkin sosyal medya hesabından, "Hadimü'l Haremeyn'in daveti üzerine Suudi Arabistan'a bir ziyaret gerçekleştirdik. Tarihi, kültürel, beşeri bağlara sahip iki kardeş ülke olarak aramızdaki her türlü siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerin artırılması ve yeni bir dönemin başlaması için gayret içerisindeyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Suudi Veliaht Prens Bin Selman Türkiye'ye geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)24 Mayıs 2022 11:01

    Fümüm15 temmuz finansörleri, gezi  destekçileri, kaçıkcı  dosyası ile oluşan ülke itibarı... bugunun kanka dostları :D bu nasıl dönüş 360 mi 180 mi 90 mı ? :D Sırada Esad kardeşimiz var, sonra Biden abimiz, 1 yıl sonrada mitokolis yunan kardeşim :D  böyle devlet yönetirsen böyle ekonomi çok doğal

  • VaTaNDaŞ24 Mayıs 2022 10:26

    Suudilere söylemediğiniz laf kalmamıştı.. Hani onlar fetönün finansörü kalleş ikiyüzlü hainlerdi?? Onlarla da kanka mı oldunuz şimdi?? Dış politikada güvenilirlik istikrar itibar kaldı mı?? 

  • baran24 Mayıs 2022 06:31

    İsveç, Finlandiya ve nihayetinde Nato ya karşı zillet köpekleri niye susuyor?  Kendileri de  Amerikan köpeği olduğundan olmasın!  Sabah akşam dillerinin altında Türk milletine kin kusan 6 lı ganyan çetesi bak siz bu ülkeye hiç bir zarar veremezsiniz. Hele o rezil şerefsiz haysiyetsiz feto itlerini de hapisten falan çıkaramayacaksınız.  Bunu da unutun!  Şerefsize şeref iadesi de yapamayacaksınız ancak onların yanına Sansaryan Papaz gibi yeni şerefsizler katılacak.  Alçaklığın sonu gelmez basitliği ile cehenneme adım adım yol alıyorsunuz.

  • Mucise Reis ;)24 Mayıs 2022 11:06

    Kopyala yapıştır yazılar...  İnsanlar bıktı bu dediklerinden . 19 yıldır aynı saçmalık tutarsızlık masallardan :D yok sarsanyan,i yok abd, yok ingilterei yok fransa, yok yunan, yok gezi yok zaart zurt.. eee senin emrinde 85 milyon millet dünyaya hukum surmuş devlet torunları var.. Senin elin armut mu topluyor ? :D putine saldırmayan devlet yok, parası TL den değerli.. TÜrkiye kktc yi kurtardığı dönemde bile insanlar buğday bulup çak içiyordu. Sen ne anlatıyorsun ? işin gücün hava civa, 2 oy gelir mi. 5 kişi kandırırmıyım :D sen anca kendini aynada kandırırsın bu satten sonra.. makrube yerken birbirlerinizi kandırırsınız uçuyoruz aşıyoruz diye. iş bulamayn gençlerin nedeni feto mu? sansaryan mı ? amerika mı :D Çiftçi gübre atamıyor mazot bulup ekemıyo  sorumlusu GEZİ :D ahaha fikirsiz yazılar