E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDirk Kuyt veda etti---

Dirk Kuyt veda etti

Dirk Kuyt veda etti
03 Ekim 2014 - 10:27 borsagundem.com

34 yaşındaki Hollandalı yıldız şok bir karar aldı

Kuyt’ın 3 Eylül 2004 yılında başlayan Hollanda milli takımı macerası bugün itibariyle sona erdi. De Telegraaf’a özel bir röportaj veren 34 yaşındaki oyuncu milli takımı bıraktığını açıkladı.

Bunun çok zor bir karar olduğunu söyleyen Kuyt, “Artık milli takım oyuncusu değilim ama taraftarıyım. Bana her şey daha yeni olmuş gibi geliyor. En çok neyi mi özleyeceğim? Herhalde her şeyi. Ama en çok milli marşımız okunurken tüylerimin diken diken olmasını özleyeceğim. Milli takım için oynamak benim için gurur vericiydi. Bunun için büyük minnet duyuyorum. Artık tamamen Fenerbahçe'ye odaklanacağım” ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu ilk maçına 3 Eylül 2004 tarihinde Liechtenstein’a karşı çıkmıştı. Bu maçın onun adına ayrı bir anlamı var: “Eski bir Utrecht futbolcusu olarak Utrecht’in stadında oynamak benim için çok özeldi.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemil03 Ekim 2014 10:55

    Van Hojdonk dan sonra Fenere gelmiş geçmiş en dürüst,ahlaklı futbocu,,bundan sonra Hollandalı almak lazım.

  • ersan03 Ekim 2014 10:54

    Fenerbahçenin en efendi futbolcusu,,4 tane çok güzel çocukları var. Kendisi ve ailesine sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.