E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDink iddianamesinde sürpriz isim---

Dink iddianamesinde sürpriz isim

Dink iddianamesinde sürpriz isim
20 Ekim 2015 - 19:08 borsagundem.com

Dink suikastinde İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da aralarında olduğu 25 şüpheli hakkında iddianame düzenledi

Hrant Dink cinayeti soruşturmasında, 25 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. Şüpheliler arasında İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da bulunuyor. Başsavcılığa onay için gönderilen iddianamenin eksilik gerekçesiyle savcılığa iade edildiği öğrenildi.

Hrant Dink cinayeti soruşturmasında Emniyet istihbarat Daire Başkanı Engin Dinç, eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da aralarında olduğu 25 şüpheli hakkında iddianame düzenledi. Başsavcılığa sunulan iddianamede Cerrah'ın yanısıra Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç, Trabzon eski Emniyet Müdürü Reşat Altay, İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürleri Ahmet İlhan Güler ve Ali Fuat Yılmazer, İstihbarat eski Daire Başkanı Ramazan Akyürek ve İstihbarat eski Daire Başkan Yardımcısı Coşkun Çakar'ın da bulunduğu öğrenildi.

ŞÜPHELİLER İÇİN 5 AYRI SUÇLAMA
İddianamede şüpheliler " suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "kasten öldürme", " resmi belgede sahtecilik", "resmi belgeyi bozmak, yok etmek veya gizlemek" ve "görevi kötüye kullanmak" ile suçlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)