E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDilmen: Buna penaltı dersek...---

Dilmen: Buna penaltı dersek...

Dilmen: Buna penaltı dersek...
01 Aralık 2014 - 01:40 borsagundem.com

Kadıköy'deki maçta, konuşulan olay gollerden çok hakem Özkalfa'nın verdiği penaltı oldu. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de o pozisyonu değerlendirdi

Fenerbahçe ile Eskişehirspor'u karşı karşıya getiren maçta 4 gol oldu. Birçok tartışmalı pozisyonun yaşandığı maçta, özellikle son dakikalarda Eskişehirsporlu oyuncu Berkay'ın koluna temas eden toptan sonra hakem Tolga Özkalfa'nın penaltı noktasını gösterişi gündeme oturdu.

Konuyla ilgili olarak pozisyonun kahramanı Berkay Dabanlı: ''Penaltı pozisyonu doğru değildi. Hakem ilk önce vermedi 2 saniye sonra kararını değiştirdi. Ne düşündüğünü Allah bilir'' açıklamasını yaptı.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in de pozisyonla ilgili düşüncesi çok açıktı. Ünlü spor yazarı penaltıyla ilgili olarak "Penaltıyı tartışmaya gerek yok, bence penaltı değil. Penaltı dersek insanlar bizle dalga geçer" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinan 01 Aralık 2014 08:41

    hatayı hatayla düzeltmek olmaz akıllı ol biraz onu vermedim diye olmayan penaltı yaratılmaz ama seninle tartışmak için beynimi evde bırakmam lazım dostum

  • arkın01 Aralık 2014 02:13

    peki Rıdvan 70 li dakkalardaki verilmeyen penaltıya niye itiraz etmiyorsun?