E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDilipak, TGC'den ihraç edildi---

Dilipak, TGC'den ihraç edildi

Dilipak, TGC'den ihraç edildi
12 Eylül 2020 - 11:27 borsagundem.com

TGC, 'AKP'nin papatyaları' ve 'İnanmamanız gerekmez mi idi?' başlıklı yazıları nedeniyle Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ı ihraç etti.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, kişisel Twitter hesabı üzerinden Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden (TGC) ihraç edildiğini duyurdu.

Dilipak, ilgili paylaşımında "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 'AKP'nin papatyaları' ve 'İnanmamanız gerekmez mi idi' başlıklı yazılarım nedeniyle şahsımı oybirliği ile üyelikten ihraç etmiştir" ifadesine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet ünal 13 Eylül 2020 16:35

    Ehli sünnet ve cematdan olmayan ya gafletde yada nefsinin emrindedir lütfen yazıma kızmyın aklı selim düşünün Allahüteala hepimizin hayrını versin İnşallah cünkü ahir zamandayız kim in ne amacla konuştugu belli deyil ahiret sonsuz ona göre davranalım

  • Bika12 Eylül 2020 23:09

    1972-1993'te Milli Gazete yazarı olduğuna göre hangi mahalleden olduğu belli, İmam Hatip mezunu A.Dilipak.

  • Nedim12 Eylül 2020 13:34

    Son derece tehlikeli  bir provakatör !    Rüzgar nereden eserse  oraya sessizce yelken açar.  28 şubata gerekçe olan Sincan gösterilerini tertip eden ve ortadan sıvışan zevat!  Mavi Marmara gemisinin   Türkiye ayağını da tertip etmiş neler olacağını çok iyi bildiği için hastalanma bahanesiyle  gemiye binmekten son anda vazgeçti!  Yani yine sıvıştı.  Kripto Kemal il misyonları aynı!   Bu akit gazetesi  ile pkk yayın organı özgür gündem aynı matbaada basılıyor.  Bu gurubun fetonun farklı bir versiyonu  olduğuna hiç şüphem yok.  Zıtların kardeşliği  Türkiye Düşmanlığı içindir.

  • Zevadın yumuşağı 12 Eylül 2020 22:17

    Eskiden hepsini severdin la nedo, menfaat çatışınca hepsi hain oldular ya. Yavaş dön, onun bile adabı var

  • Nedim12 Eylül 2020 17:00

    Suç sabit olduğu zaman mahkeme olur.  İşgüzarlık yapma  hoca bozuntusu kimse pirü pak değil!  Sen bak!  Ne demek istediğimi anlayamamışsın!  Saçma sapan yorum yapma!

  • hocacı12 Eylül 2020 14:58

    suç yine başkasının değil mi? bu adam kimin gazetesinde yazıyor, hangi tvlere çıkıyor hiç baktın mı?