E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDikkat! Sahte hesap---

Dikkat! Sahte hesap

Dikkat! Sahte hesap
22 Mart 2020 - 16:23 borsagundem.com

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’de Korona virüslü vaka sayısının artmaması için çaba gösterirken, bir yandan da bilgi kirliliği ile uğraşıyor. Sağlık Bakanı Koca hakkında onlarca sahte sosyal medya hesabı açıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yazıklar olsun sizin 22 Mart 2020 21:14

    Partizan vatan hainleri.insan ve virüs bunuda siyat yapanbitti rumuzlu vatan haini..

  • Bitti22 Mart 2020 19:26

    Yaslilari goturen virus akp yide goturur oy aldiklari kesim zaten 60 yas ustu

  • abdullah22 Mart 2020 21:10

    akp daha genç fosil yakıt olmaya müsait olan chpliler olabilir bence halk tv ahmakları yanlış sonuç çıkarmış sunucu kendi fosilliğine bakmadan hüküm vermiş. sizleri de güzelce aldatmış.

  • Tam komedi22 Mart 2020 18:49

    İyi zamanda kimsenin konuştuğunu duymayan , uyarıları dikkate almayan liyakat yerine sadakat'a  önem veren iktidar sen inadına devam et !!!  Şimdi insanları evlerine sokmaya çalışacağına 2 ay evvel yurt dışına gidişi engellesen şimdi ülkece rahat ederdik !  Umreden dönen insanları evden çıkmayın diye uyarmak yerine onları karantinaya alsaydın bugün can kaybı yaşamazdık !!! 3 ay önlem almayan ve durumu film gibi izleyenler şimdi birlik mesajı veriyor !!! YAŞADIKLARIMIZ TAM KOMEDİ 

  • ekrem22 Mart 2020 21:17

    sadık olanlar layık olurlar hainlik yapanların kendine dahi faydası olmaz. Allah kime musibeti vereceğini sizin gibilere sormaz umreye gidenlere ne bu kininiz kıskançlığınızdansa Allah dileyene hidayeti nasb eder isteyin yeter. hak belli batıl belli Allah içimizdeki sefihler yüzünden bizleri helak etmesin günahlarımızı bağışlasın.

  • VS22 Mart 2020 17:40

    Böyle zamanlarda parti gözetmeksizin,epimiz el ele verip güçlenmeliyiz,bu vatan epimizin,bu ülke için kim elini taşın altına koyarsa Allah razı olsun.