E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDigiturk'ün devri gerçekleşmedi mi?---

Digiturk'ün devri gerçekleşmedi mi?

Digiturk'ün devri gerçekleşmedi mi?
16 Ekim 2015 - 10:25 borsagundem.com

TMSF'nin Katarlı BeIN'e sattığı Digiturk'ün devrinin henüz gerçekleşmediği ortaya çıktı

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Sabuncu son günlerde aralarında Samanyolu ve Bugün TV televizyon kanallarının da bulunduğu 7 ayrı yayın kuruluşunu bünyesinden çıkaran Digiturk’un, hâlâ TMSF’de olduğunu ve Katarlı BeIN’e devrinin gerçekleşmediğini ifade eden bir yazı kaleme aldı.

İşte Sabuncu’nun yazısının ilgili bölümü:

Digiturk 3.5 milyon abonesiyle ve süper lig maçlarını yayınlama hakkıyla en önemli platform konumunda. RTÜK tarafından uyarı gönderildiğinde halen Digiturk’te yönetim içinde yer alan bir kaynağa şunu sordum: Katarlı beIN Media Group yöneticileri RTÜK’ün bu kararı için ne dediler? Kaynak aynen şu yanıtı verdi: Katarlılar platformu hâlâ devir almadı ki... Yönetim Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nda...

Oysa bundan 3 ay evvel Ramazan Bayramı’ndan önce bizzat TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül ön protokolün imzalandığını ve bayram sonrası satış fiyatının açıklanacağını söylemişti. TMSF yetkilileri de devir işleminin kısa sürede biteceğini duyurmuşlardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)