E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDigitürk'e çok büyük tepki!---

Digitürk'e çok büyük tepki!

Digitürk'e çok büyük tepki!
19 Ağustos 2013 - 14:07 borsagundem.com

Beşiktaş-Trabzonspor maçında taraftarların protestoları sırasında yayının sesini kestiği gerekçesiyle Lig TV'ye büyük tepki yağıyor

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan dün oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında taraftarların protestoları sırasında yayının sesini kestiği gerekçesiyle Lig TV'ye büyük tepki yağıyor. Özellikle sosyal medyada tepkilerini dile getiren ve çağrı merkezini arayan taraftarlar TMSF bünyesinde faaliyet gösteren yayıncı kuruluşu eleştiri yağmuruna tuttu. Yine sosyal medyada LİG TV aboneliğini iptal yönünde kampanyalar yapılmaya başlandı. Digitürk'ten yapılan açıklamada ise, dün akşamki uygulama üstü örtülü bir biçimde kabul edildi.
Hürriyet'te yer alan habere göre,yayın sırasında çeşitli kereler tribünlerden gelen seslerin tamamen kesildiğini ve sadece spikerin sesinin duyulduğunu ifade eden taraftarlar, bunun özellikle maç öncesi ve maç sonuna doğru yoğunlaşan protestolarda görüldüğünü belirttiler.
Tribünlerden maç başlamadan önce ve maç sırasında "Her yer Taksim her yer direniş", "Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım" ve "Biber gazı oley, biber gazı" şeklinde sloganlar yükseldi.
Siyah beyazlı taraftarlar maçın son dakikalarında da "Her yer Taksim her yer direniş" ve "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" sloganlarıyla tezahürat yaptı.
BAKAN KILIÇ KABUL ETMEDİ
Beşiktaşlı taraftarların gösterdiği büyük tepkinin ardından Twitter'da kısa bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, iddiaları yalanladı. Kılıç, "Lig TV'nin Hükümet arzusuyla tribünlerin sesini kestiği iddiası yalan. Ne böyle bir istek oldu, ne de yayında ses kesildi!" dedi.
İzleyicilerin şikayetlerini aktarmak ve olayla ilgili yorum almak için telefonla aradığımız Digitürk yetkilileri ise sabahtan bu yana herhangi bir yanıt vermedi.
'SPOR DIŞINDAKİ SÖYLEMLERE YER YOK'
Konu ile ilgili kısa bir süre önce Digitürk'ten Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, maç sırasında sesin kısılması örtülü bir biçimde kabul edilerek şu ifadelere yer verildi: "Yayın ilkelerimiz çerçevesinde, müsabaka yayınlarında tarafsızlık ilkesine uygunluk dahilinde, küfür, hakaret ve spor dışındaki söylemlerin yer aldığı tezahüratlara yer verilmemektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mutemet21 Ağustos 2013 08:52

    Yazık bu seçmenlere.. Ayağa düşmüş herbiri, öfkelerini böyle kusuyorlar. Farkında olmadan rezil oluyorlar.

  • arif20 Ağustos 2013 00:52

    burası stadyum mu chp nin miting alanımı kardeşim.

  • engin 19 Ağustos 2013 23:54

    umutsuz kardesim cok geveleme ya sus yada bir seyler ogren lutfen...

  • nihatg19 Ağustos 2013 22:27

    darbeci zihniyetten farkı yok yöneticilerimizin...

  • umutsuz 19 Ağustos 2013 18:49

    bu salo nickiyle yazan zihniyet olduğu sürece bu ülkeden bir cacık olmaz. koyundan tek farkınız o kadar faydalı olmamanız!!!!

  • nasi olcak peki19 Ağustos 2013 17:36

    futbola siyaset karistirmayin diyenler ayni seyi Emre Belozoglu'na da soylerse sevinirim. Bir gun de bir soyleminiz tutarli olsun..

  • salo195719 Ağustos 2013 17:26

    Trabzon seyircisinin yapacağını sanmıyorum,zaten stada gelmemiştir,Beşiktaş seyirciside beceriksizliğini bu yolla kapatmaya çalışmış,inşallah uefadan çıkarırlar.

  • salo195719 Ağustos 2013 17:25

    adam gibi slagon atın sesiniz kısılmasın,direnişi gördünüz mısırda nelere mal oldu.üçbeş çapulcunun istediği olamaz bu ülkede.

  • hopeye19 Ağustos 2013 17:09

    et de görüm...

  • mrt olk19 Ağustos 2013 17:08

    bu çapulcular neden vatanımızın huzurunu kaçırıyorlar.Halkın iradesi ile gelen yönetimi beğenmiyor olmanız vatanımıza zarar verme insanların huzurunu bozma hakkını size vermez

  • ..19 Ağustos 2013 15:52

    böyle daha kalıcı etki tepki oldu bence.. heryerde aynı haberler.. olya ınternette var zaten yotubede ilk sıralarda twitterdada oyle.. bence olay alevlendı sadece... ters tepti... çunku sansur hep ters teper tarih boyle diyo...

  • fatih 19 Ağustos 2013 15:12

    futbola sıyaset katmayın gıdın baska yerde bagırın carsı futbola karsı

  • hope19 Ağustos 2013 14:22

    daha bu başlangıç eğer sesi kısarsa bizde üyeliğimizi iptal ederiz o düşünsün

  • mehmet19 Ağustos 2013 14:20

    cezalar gelsin bakalım...