E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDigiturk'e bir talip daha---

Digiturk'e bir talip daha

Digiturk'e bir talip daha
25 Temmuz 2013 - 16:48 borsagundem.com

Efor Investment ve Beetech konsorsiyumu Digiturk'e talip

Efor Investment ve Beetech Konsorsiyumu Yatırım Direktörü Özgür Ulupınar, konsorsiyum olarak Digiturk'e talip olduklarını açıkladı.
Ulupınar, kendilerinin uluslararası bir grup ile Türk yatırımcıların oluşturduğu konsorsiyumu temsil ettiklerini belirterek, "Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri bizim açımızdan yatırım yapılabilecek stratejik hedeflerdir. Bugüne kadar Beetech'te yüzde 50, Colour City'de yüzde 50, Elkotek'te yüzde 100, Özel Fatih Hastanesi'nde yüzde 100 ve daha görüşmesi süren 20'ye yakın yatırımlarımız var. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedeflere inanıyor ve ona duyduğumuz güvenle Türkiye'ye yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
Muğla, İstanbul, Karabük, İzmir Yatırım AŞ vasıtasıyla yerel partnerlikler oluşturduklarını ifade eden Ulupınar, şunları kaydetti:
"Önümüzdeki 5 yılda Türkiye'ye 10 milyar dolar yatırım yapmayı planlıyoruz. Bütün dünyaya Türkiye'nin yatırım yapılabilir en güvenli liman olduğunu yatırımcılarımızla göstermek istiyoruz. Stratejik planı olan her şirketle ilgileniyoruz. Digiturk bizim bu alandaki en önemli yatırımlarımızdan biri olacak. Bu adımı önemsiyoruz. Amerikalı yatırımcımız Anatolia Group ile temsilcisi Robert Carey bu yüzden Türkiye'de bulunuyor. Digiturk'ü Türkiye, Irak, Körfez bölgesi ve Kuzey Afrika'da daha büyük bir marka haline getireceğiz. Bu anlamda Digiturk'e talibiz. Görüşme ve satın alma niyetimizi ilgili kurumlara ulaştırdık."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)