E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDiego forması Bayburt'u karıştırdı---

Diego forması Bayburt'u karıştırdı

Diego forması Bayburt'u karıştırdı
17 Aralık 2014 - 05:55 borsagundem.com

Bayburt İl Özel İdarespor ve Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası karşılaşması sonrası yaşanan bir olay sosyal medyada büyük ses getirdi

Diego maçtan sonra formasını Bayburtspor oyuncusu Hakkı Helvacı'ya verdi. Ancak Bayburt İl Özel İdare Asbaşkanı Hakan Kobal genç futbolcunun elinden formasını aldı. Bunu gören Diego asbaşkanın elininden formayı alarak yeniden genç futbolcuya verdi ve formayı kimseye vermemesi için tembihledi. Ancak Hakan Kobal, Deigo ayrıldıktan sonra oyuncunun elinden formasını aldı. Bu görüntüler sosyal medyada büyük ses getirdi.

DIEGO ÇOK ÜZÜLDÜ

Formanın asbaşkan tarafından alındığından Diego'nun haberi yoktu. Bu durumu havaalanında uçak beklerken Hürriyet muhabirinden duyan Diego çok üzüldü. Yaşanılan bu olay karşısında hem çok şaşıran ve çok üzüldüğünü belirten Diego yarın ilk iş olarak imzalı bir formasını Bayburt İl Özel İdare sporcusu Hakkı Helvacı'ya göndereceğini söyledi. Ünlü futbolcu saha dışında da çok duyarlı biri olduğunu bu davranışı ile göstermiş oldu...(Hürriyet / Ahmet Ercanlar)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)