E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizDI+ DI- göstergesi ile teknik analiz nasıl yapılır?---

DI+ DI- göstergesi ile teknik analiz nasıl yapılır?

DI+ DI- göstergesi ile teknik analiz nasıl yapılır?
27 Mayıs 2019 - 08:32 borsagundem.com

Gedik Trader Yatırım Kulübü’nün Teknik Analiz Eğitimleri devam ediyor

28 yıldır sermaye piyasalarına hizmet eden ve 43 şubesi ile Türkiye’nin en yaygın şube ağlarından birine sahip olan Gedik Yatırım, müşterisi olsun veya olmasın tüm yatırımcılara ücretsiz teknik analiz eğitimi veriyor. Eğitime katılmak için ihtiyacınız olan tek şey bir bilgisayar veya cep telefonu. Kayıt sonrasında mail adresinize gelecek e-posta’daki “Join The Webinar”a eğitim saatinde tıkladığınızda eğitimi canlı olarak izlemeye başlayabilir, dilerseniz sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Eğitime katılmak için tıklayınız...

Teknik Analiz eğitimlerde her hafta bir teknik analiz göstergesine ağırlık verilerek BIST100 endeksi, Dolar/TL, BIST30 Haziran VİS ve katılımcılar tarafından belirlenen beş hisse için teknik analiz yapılıyor.

DI+ DI- göstergesinin anlatılacağı bu haftaki eğitimde, göstergenin nasıl hesaplandığı, alım ve satım kararlarından nasıl yorumlanması gerektiği sorularına cevap verilmeye çalışılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)