E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli'nin maaşı ne kadar?---

Devlet Bahçeli'nin maaşı ne kadar?

Devlet Bahçeli'nin maaşı ne kadar?
31 Mart 2020 - 13:58 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada, 'Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşımla katılıyorum.' ifadelerini kullandı. Devlet Bahçeli'nin maşının ne kadar olduğu merak konusu oldu.

Devlet Bahçeli, korona virüs yardım kampanyasına destek vererek 5 aylık maaşını bağışlayacağını belirtti. Bu gelişmenin ardından 2020 Milletvekili maaşı ne kadar? Devlet Bahçeli'nin maaşı kaç TL soruları ile Devlet Bahçeli'nin kampanyaya kaç TL bağışladığı merak edilmeye başlandı. Devlet Bahçeli'nin Biz Bize Yeteriz Türkiyem yardım kampanyasına ne kadar bağışta bulunduğu merak konusu oldu. İşte 2020 yılı itibarıyla Milletvelkillerinin ve Devlet Bahçeli'nin maaşı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara destek olmak amacıyla başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bir destek de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

DEVLET BAHÇELİ'NİN 2020 MAAŞI KAÇ TL?

Devlet Bahçeli'nin aylık maaşı 25 bin TL. Yani 125 bin lira bağışlamış olacak.

5 aylık maaşını Milli Dayaınışma kampanyasına hibe eden Bahçeli, toplam 125 bin TL bağışta bulunacak.

Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı açıklama ise şöyle;

İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “Biz Bize Yeteriz” diyerek başlattığı “Milli Dayanışma Kampanyası” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. Kovid-19’a asla teslim olmayacağız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serdar 31 Mart 2020 20:04

    Sayın baskanım milletvekil maas indir baskanım bizim partı yapsın milletvekilleri maas oğretmen maas ğecmezsın baskanım beledıye baskan İn maas doktor maas geçemezsin sayın baskanım Allah emanet ol yolun açık olsun Allah'a emanet ol

  • kurt31 Mart 2020 16:14

    bu virüs hikayesi durulunca ne olacağı belli. Çok sayın AKP yöneticileri sadece virüs salgınını bahane edecek . Her şeyi doğru yaptılar ama . ah bu virüs yok mu ! Biz de yiyeceğiz tabii......

  • nermin 31 Mart 2020 14:33

    Bu maaşlar düşürülmeli... Ülkemiz bu maaşları karşılayacak kadar zengin değil..  Bak en küçük rüzgarda savrulduk gittik.. Yine yardım diye millete koştunuz.. Biz elimizdeki bir  ekmeği paylaşıp daha da fakirleşirken siz çuvalla götürüyorsunuz.. İşsizlik fonundaki parayı ve yedek akçeyi  yerine koyun. El insaf...

  • TSCL31 Mart 2020 15:10

    Yahu ne değişecek imkanın varsa kaç git yurtdışı na çoluk çocuğun rahat eder. Ülkede 30 yıl daha hiçbirsey değişmeyecek.