E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli sert çıktı---

Devlet Bahçeli sert çıktı

Devlet Bahçeli sert çıktı
08 Şubat 2014 - 14:39 borsagundem.com

​Başbakan'ı oğlu ile birlikte hukuk karşısında hesap vermeye çağıran Bahçeli, ses kaydı ile ilgili de ağır ithamlarda bulundu

MHP lideri Bahçeli, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda 'MHP Seçim Kampanyası Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

30 Mart’ta gerçekleşecek seçimlein ülke için kilit önem taşıdığını ifade eden Bahçeli, 17 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrası gelişmeleri değerlendirdiği konuşmasında Başbakan Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulundu.

'Başbakan yargıya duvar olmamalı, yetkisini kötüye kullanmamalı, oğlunu da alıp yargının önünde hesap vermelidir' diyen Bahçeli, Başbakan'a seçimleri kastederek, 'hesap günü yaklaşıyor' dedi. 

'Demokrasi makaslanmış, özgürlük kalbinden vurulmuştur. Bu iktidar ki hırsızlığın kaptan köşkündedir, rüşvetin ana kaynağındadır. Yolsuzluk sel olmuş önüne kattığı her şeyi sürüklemeye başlamıştır' diyen Bahçeli, Başbakan'ı rüşvetçileri yargıdan saklamak, TBMM’den gizlemekle itham etti. 

Bahçeli şöyle devam etti:

'Başbakan milleti kandırmak için korku senaryoları üretiyor'
Başbakan ve hükümeti paralel devlet izi sürmektedir. Kimdir bu paralel yapı, 17 Aralık’tan itibaren ne yapılmıştır? Casuslar nerededir? Milli kurumlara mille değerlere saldıran kimdir? Başbakan milli ne bırakmıştır ki milli değerlerde saldırılmakta diye bağırmaktadır.

'Daha Bilal Erdoğan'ın çevirdiği dolaplar çıkmadı'
Ahı gitmiş vahı kalmış Başbakan Türk milletini kandırmak için korku senaryolarını üretmektedir. Nedense ayakkabı kutularına giren 4.5 milyon dolar ile ilgili yorum yapmamaktadır. Eski Bakan Binali’nin MilyonAli diye isim değiştirmesini hatırlamamaktadır.  Daha Bilal Erdoğan’ın çevirdiği dolaplar ortaya çıkmamıştır'

'Başbakan kendisiyle birlikte oğlunu alıp hukuk karşısında hesap vermelidir' diyen MHP lideri,  'Milletini hırsızların elinden almalıyız. İnternet perdelenmiştir. Tarih göstermiştir ki en sağlam sütunlar üzerinde durduğu sanılan yönetimler karton gibi yıkılmaya yüz tutmuştur. AKP’yi bekleyen son da budur.

Ses kaydı ile ilgili konuştu
Başbakan için en önemli unsur milli irade hırsızlığıdır. Başbakan’ın hakkı vardır çoktan beri ilk defa doğru bir noktaya temas etmiştir. Size soruyorum Fas’tan Alo Fatih demek milli irade hırsızlığı demek değil midir. Bizim görüşlerimizin alt yazılarda görünce, kırmızı görmüş boğa gibi davranmak milli irade hırsızlığı demek değil midir. Anketlerdeki oylarımızı düşük göstermek milli iradeyi zimmete geçirmek değil midir.

'Basın hürriyeti ölümcül yara almıştır'
Demek ki tuz kokmuştur. Habertürk Habertello ismini alarak hapı yutmuş iktidarın kapı kulluğuna boğun eğmiştir. Basın hürriyeti ölümcül yara almıştır. Bu medyanın görüşlerimizi haber yapmasına gerek yoktur. Onlar, AKP’yi yüzde 50 yetmezse yüzde 90 göstersin CHP’yi de parlatsın önünü açsın son sözü millet söyleyecektir.  30 Mart Türk milletinin karar ve iradesinin sandığa yansıyacağı gündür' şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ddd09 Şubat 2014 01:09

    boş küpten çok ses gelir senin koalisyon dönemini de gördük memleketi batırdınız soyup sağana çevirdiniz hala utanmadan sıkılmadan laf konuşuyorsun

  • Vatandas08 Şubat 2014 21:55

    Goz le gorulur elletutulur bir projeniz yok,Tamamen bol kepce cene suyu corba.........

  • Kaptan08 Şubat 2014 21:11

    akp sıkıştığında yasalarda onlara baş yardımcı sensin ama..

  • Alp Tuna 08 Şubat 2014 20:38

    Sn.Bahçeli RTE ve AKP.,için az bile demiş.Bu gün Türkiye de kaptı-kaçtı iktidarı var.İlk seçimde Yüce Türk ulusu AKP.nin sonunu getirecektir.

  • asil08 Şubat 2014 20:05

    konuştukça batıyorsun. sizler sadece hazır yapılan işi hazırlanan projeyi eleştirirsiniz. kendiniz bir şey yapıpta ortaya koyamazsınız. oturup kaç kişi bir araya gelip bir metin hazırlayıp onu kağıttan okumaktan başka bir icraatınızı görmedim.

  • vatandaş08 Şubat 2014 17:27

    Devleti yönetmeye aday olmayan mhp, devleti yönlendirme derdindedir.Yapılan, izlenen yol doğrumu bilmem amma velakin mahalleliye sormak elzem...

  • hacı08 Şubat 2014 15:52

    dikkatimi çekti de borsagundem MHP yazılarını büyük olarak çıkartıyor :) demek ki ? siyaseten tercihiniz farketmez iyi bir sitesiniz, dürüst olduğunuza inanıyorum, önemli olan bu. ister akp ister MHP ister chp li olun....

  • tekdur08 Şubat 2014 15:50

    akp gider chp,mhp gelir ama birşey değişmez, biraz da bunlar soyar ülkeyi siyasilerimiz dürüst değil ama bahçelinin kişisel olarak hırsızlık yapmayacağını düşünüyorum ancak mhp içinde yapanları engelleyemeyecektir yada engellemeyecektir

  • hacı08 Şubat 2014 15:48

    MHP den it kopuk tayfasını, mafya, fedai güruhunu temizledin helal olsun ama liderlik vasfı yok sende be bahçeli... bu devirde vatanseverlik eşittir milliyetçilik değil, dünyada ırkçılık mı kalmış? mevzu terör vs değil başa kim gelirse gelsin apoyu asamaz, kürt özerkliğini de engelleyemez çünki abd,israil öyle istiyor, apoyu bu nedenle verdi ama asmayın dedi. tersini düşünen kendini kandırır. türkiyenin bir numarası yok, kılıç kalkan devri geçti artık ilim irfan devri, sanayi devri, türk toplumu cahil aydını az, gelişmesi dünyada bu kafayla söz sahibi olması mümkün değil.

  • ülkücü08 Şubat 2014 15:19

    muktedir başkan esti gürledi iktiara mhp geliyor açılın savulun kaçılın tek yol mhp!