E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevlet Bahçeli: Kör Niko öne geçti, ben de ona yanıyorum!---

Devlet Bahçeli: Kör Niko öne geçti, ben de ona yanıyorum!

Devlet Bahçeli: Kör Niko öne geçti, ben de ona yanıyorum!
02 Eylül 2017 - 15:09 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözlerinin satır başları şöyle:

"(Bozkurt işareti tartışmasıyla ilgili soru üzerine) Bizlerden ayrılmış olanlar veya ayıklanmış olanların siyasi tercihleriyle nasıl bir yol izleyecekleri onların bileceği iştir. O süreci takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde millet olarak göreceğiz.

(Kör Niko benzetmesiyle ilgili soru üzerine) Çanakkale şehitliğinde adaletle alakalı bir toplantının yapıldığı yerde bazı partililerin çilingir sofrası kurduklarına dair basında yer alan görüşler olmuştur. CHP yöneticileri de bunu yapanları tespit etmek suretiyle tedbir alacaklarını söylemişlerdir. Türkiye’de şehitlerimizin bulunduğu herhangi bir alanda içki içilmesini doğru bulmamaktayız.

Türkiye’de içki yasağı yoktur. Türkiye’de herkes her yerde içki alabilir. İstanbul’da da çok sayıda tarihi meyhaneler vardır. Bunlardan birisi de Kör Tiko’dur... Niko'dur. Burada dilimin sürtüşmesi Niko’nun nerede olduğunu bilmemezlikten kaynaklanıyor. Cumhuriyet gazetesine bir sürpriz yapayım dedim. Niko ile alakam olmadığını görmüş olurlar. Ama bazı çevreler saat 6’dan sonra rakı burcuna girmiş olduklarından nereden kimin olduğunu hepimizden iyi bilirler.

'KÖR NİKO TÜRKİYE GÜNDEMİNİN ÖNÜNE GEÇTİ' 

Bir şey not olarak düşmek istiyoruz meyhaneyi akşam mekan tutanlar orada sazlı sözlü eğlenceye girebilirler koro halinde ve solo halinde şarkılar okunabilir. Bazı ticaret erbapları meyhane şarkılarının da CD’sini yapmış olabilirler. Onunla bizim söylediklerimizi karıştırmamak lazım. Kör Niko Türkiye gündeminin önünde geçti ben de ona yanıyorum."

Bahçeli'nin dünkü çıkışının ardından "Kör Niko" ile neyi kast ettiği sosyal medyada yoğun olarak tartışılmış, bazı kullanıcılar MHP liderinin bugün bahsettiği "meyhane şarkıları" albümüne de dikkat çekmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ekremeren 03 Eylül 2017 09:21

    Kenfi partisini yoketmeye çaluşan, muhalefete muhalefet yapan muhalif yada sarımuhalif

  • Ziya03 Eylül 2017 04:39

    Devlet Bey Türkiye nin çok değerli siyasetçisidir. Türkiye yi kemal derviş kadrosundan kurtarmıştır. Ezici ve kahredici siyaseti değil yapıcı ve sağduyulu siyaseti benimsediği ve gerçek bir vatansever olduğunu kanıtlamış. Bu Mİlletin gönlünde yerini almıştır. Kimse zırvalamasın. Her ne olursa olsun iktidar olmak nihai hedef değildir.

  • Ordu02 Eylül 2017 22:53

    Yeni turkiyeli nickli arkadaş, anlaşılan akpci bir trolsun. Çok belli ediyon

  • Emekci02 Eylül 2017 22:53

    Yeni turkiye nickli arkadaş. Lafa değil icraata bak, devlet bahçelinin emekliliği geldi, arkasından gelecek bir vekil, başkan adayı yetistirebildi mi? Hayatinda 1 kere bile secim kazanamayan, halkin %30 oyunu bile alamamış bir liderin, gölgeyi etmeyi bırakıp görevi layıkıyla yapacak birine devretmesi gerekmez mi? Tabi akpciler istiyorki devlet arkabahceli hep boston konuşsun. Oylar alternatifsizlikten akpye gitsin

  • Yeni Türkiyeli 02 Eylül 2017 20:16

    Emekçi nickli , Bahçeli'nin bu millet bu vatan bu devlet için yaptıkları senin gibilerin rüyasında dahi göremeyeceği gerçekler . Kaldı ki sizin kör gözleriniz önünüzde yapılanı dahi göremezken Arakan da yapılanı hiçççç göremez . Bana hiç sorma ben nafile kurbanımı oradaki dindaşlarımıza gönderdim bile ve zaten senin takdirini de hiç mi hiç arzu etmem . Herkese hayırlı bayramlar diliyorum . Kalın sağlıcakla ...

  • Emekci02 Eylül 2017 19:16

    Arakanlarda muslumanlar katlediliyor, bu neyin kafasinda?