E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDev şirketteki miras kavgası mahkemelik oldu---

Dev şirketteki miras kavgası mahkemelik oldu

Dev şirketteki miras kavgası mahkemelik oldu
05 Mart 2020 - 09:12 borsagundem.com

Demir çelik sektörünün önemli oyuncularından Eyüboğlu ailesinde miras kavgası... 10 milyar lira cirolu grubun ortakları, malları paylaşamayınca mahkemelik oldu, 4 şirketin tasfiyesi istendi. Mahkeme bir şirket için tasfiye kararı verdi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MELTEM GÜZELBAHAR05 Mart 2020 11:05

    bu fabrikayı dedeleri ve babaları adamlar yememiş içmemişlerdir ne zorluklarla kurmuşlar bu hale getirmişlerdir belkide yeterli gıda dahi almamışlar hatta sağlıklarını sisreslerle sıkıntıya dahi sokmuşlar büyük eserler meydana getirmişler.olacağı bu büyük ihtimalle el kızı derlerya evliklerine aile dışından birileri girince aile ruhunu aykırı hareket ederek kardeşleri bir birlerine düşürüyorlar sonunda ailelerde kırgınlıklar sonunda da böyle şeyler ortaya çıkıyor.benim olmayacak ise batsın gitsin gibi şeyler.

  • cgüçlütürk05 Mart 2020 17:26

    Meltem hanım doğru söylediniz, ancak bu dediğiniz ülkemizde köklü ve sıkı ailelerde nadiren dağılma görünür diğer taraftan birlik olmayan aile şirketlerinde zaten dağılmalar ikinci kuşakta başlıyor.  Daha çok yahudi kökenli ailelerde bölünmeleri olmadığından birliktelik daim oluyor  ve güçlü firmaları piyasaya hakim konumuna geliyor.

  • CGÜÇLÜTÜRK05 Mart 2020 10:37

    sen ben davası.

  • Bika05 Mart 2020 10:22

    Kurumsallaşıp aile şirketi olmaktan kurtulup, halka açık 10 milyar TL hasılatı şirket olup SPK denetimine girseydi BIST'in bir şirketi daha olurdu.

  • Alp 05 Mart 2020 09:21

    Reis gibi satın fabrikayı gitsin. Arazi tam inşaatlıkmış

  • fafa05 Mart 2020 16:28

    Gerçeten Hükumete verseler,iki güne kalmaz,ya Trabzonlu ,ya da Rizeli bir müteahhite verirler.