E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDev şirket Borsa İstanbul'a gelmeyi değerlendirecek---

Dev şirket Borsa İstanbul'a gelmeyi değerlendirecek

Dev şirket Borsa İstanbul'a gelmeyi değerlendirecek
15 Aralık 2020 - 11:30 borsagundem.com

Domino’s Pizza’nın ana şirketi DP Eurasia, şirketin Borsa İstanbul’da işlem görmesi veya Türkiye’deki iştirakinin Borsa İstanbul’da halka arzını değerlendirme kararı aldı

Domino’s Pizza markasının Türkiye ve Rusya başta olmak üzere dört ülkede frachise haklarının sahibi olan DP Eurasia NV, kendisini Borsa İstanbul’a kote etmek veya Türkiye birimini Borsa İstanbul’da halka arz etmeyi değerlendirecek.

Hali hazırda Londra borsasına kote olan DP Eurasia tarafından yapılan açıklamada, “Yönetim kurulu şirketin temel faaliyet pazarlarından Türkiye’deki yatırım hikayesine yeni yatırımcıların ilgi duyacağı bir fırsat olduğunu değerlendirmektedir. Buna bağlı olarak yönetim kurulu şirketin Borsa İstanbul’a da kote edilmesi veya Türkiye faaliyetlerinin Borsa İstanbul’da halka arzını değerlendirmeye karar vermiştir” denildi.

Türkiye, Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan’da franchise haklarına sahip şirketin hissedarları arasında özel sermaye fonu yönetici Turkven de bulunuyor.

Yatırımcılar 2021’de hangi risklere hazırlıklı olmalı?

Borsa İstanbul yön arayışında

Yabancıların radarındaki hisseler

Yurt dışına paralel kar satışları görülebilir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)15 Aralık 2020 23:02

    vurguncular borsaya... Memlekete 5 kuruş faydası olmayan saçma sapan kağıtlardan bıktık. abuk subuk, firmalar  borsaya geliyor. Bedava kredi yerine, kat kat katlanıp kağıtlar borsaya dahil oluyor. alacak o kadar parıya ne yapacak ? pizza ağacımı dikecekler ?  dondurulmuş pizza. fırınlanıp kuryelerle evine geliyor. Not: 30 dk da kapında deselerde, 1 kere kabul etmediler :D ya özel gun bugun, ya trafık yoğun, yok hava koşulları kotu, yok lastık şöyle, yok adres tarifi eksık. Madde var yanı, mucbir sebep olunca 30 dk harici teslimat normal miş. Ben onca geç gelen siparişe rağmen 1 kere kabul ettiremedim. Ki, soğudumu 5 para etmeyen urun oluyor. malzemelerde çok az oldu. hamur desen ince ince açılıyor, doyuruculukda kötu. Dominos kendine gel : D pizzahot daha iyi ama servis ağıdı zalttı onlarda. sıcak sıcak anlık yapıyorlar fırından eve gelıyor.

  • ökkeş15 Aralık 2020 15:56

    pizzalarının tadı yokki

  • oğuz15 Aralık 2020 13:50

    turkven i unutmayın temsayı bitirenler bunlardan uzak durulmalı işin içinde turkven var ise dünya bankası var demek milleti yolacaklar dikkat...

  • Tam komedi15 Aralık 2020 11:58

    Borsaya üretim yapan , ihracata katkı sağlayan , ithalatı azalmaya yönelik çalışmaları olan şirketler alınmalı ! Spor kulüpleri , Gayrimenkul ortaklıklarının ve Tüketim ekonomisinin borsa da ne işi var ???