E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDev maçta taraftar sahaya daldı, futbolcu ağladı---

Dev maçta taraftar sahaya daldı, futbolcu ağladı

Dev maçta taraftar sahaya daldı, futbolcu ağladı
12 Eylül 2021 - 21:47 borsagundem.com

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında sahaya 11'de çıkan Abdülkadir Ömür, gösterilen tepkiler sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Trabzonspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maça Abdulkadir Ömür'e gösterilen tepkiler ve genç futbolcunun gözyaşlarına hakim olamaması damga vurdu.

'DÜZGÜN TOP OYNA'

Galatasaray, Emre Kılınç ile bulduğu gollerde 2-0 önde olduğu dakikalarda bir Trabzonspor taraftarı sahaya girdi. Abdülkadir Ömür'e doğru yönelen kişi, güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası oyun alanından çıkarıldı.

Taraftarın elindeki formayı Abdülkadir Ömür'e vererek “Düzgün top oyna” dediği belirtildi.

OYUNDAN ÇIKARKEN DE TEPKİ

Trabzonspor Teknik direktörü Abdullah Avcı, 39. dakikada oyuna müdahalede bulundu ve İsmail Köybaşı ile Abdülkadir Ömür'ü kenara aldı.

İki oyuncu da oyun alanını terk ederken tribünlerden ıslıklar duyuruldu.

ABDULKADİR ÖMÜR GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Oyundan alınan Abdülkadir, yedek kulübesinde gözyaşlarına hakim olamadı. Genç oyuncuyu takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

TAYLAN DA DESTEK OLDU

Karşılaşmanın ilk yarısının son düdüğü çalmasının ardından Taylan ve bazı Galatasaraylı futbolcular da Abdülkadir'in yanına giderek milli oyuncuya destek oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş13 Eylül 2021 02:40

    taraftar 40 yıldır şampiyonluk bekliyor  borsa yatırımcısı bunlara para baglıyor sporsverlerin anası aglamış  bu çocuk aglamış çokmu. adam gibi oynasın mahalle maşına çıkmıyor neymiş trabzonun çocuguymuş. ttabzonda oynayacak ne çocuklar var. her aglayanı takımamı alıyorlar.