E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDev hisseler güne kayıpla başladı---

Dev hisseler güne kayıpla başladı

Dev hisseler güne kayıpla başladı
25 Temmuz 2013 - 09:32 borsagundem.com

Halkbank, Tüpraş, Aygaz güne düşüşle başladı

Piyasaların merakla beklediği bilançolalar gelmeye başladı ve borsaya etkileri de dikkatle izleniyor. Halkbank, dün açıkladığı bilanço sonrasında güne düşüşle başladı. Halkbank, 2013'ün ilk yarısında toplam kredilerini 95,5 milyar TL'ye yükseltirken, mevduatı geçen yılsonuna göre yüzde 2,8 artışla 82,2 milyar TL'ye ulaştı. Bankanın net kârı ise 1.428 milyon TL oldu. Halkbank güne yüzde 0.34 oranında düşüşle 14.50 TL'den başladı.
Maliye ekipleri tarafından dün itibariyle incelemeye alınan Tüpraş ve Aygaz'da güne düşüşle başladı. Her iki şirketten de Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu'nun şirketler nezdinde akaryakıt hammadde, mamul, yarı mamul, marker, madeni yağ ve diğer ürünlerle ilgili fiili envanter, marker denetimi ve vergi incelemesine başladığı bildirildi. Tüpraş hisse senedi güne yüzde 0.70 oranında düşüşle 42.30 TL'den başlarken, Aygaz güne yüzde 0.22 oranında düşüşle 9.10 TL'den başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)