E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDev gemi korona virüs karantinasına alınmıştı: İsrail, tahliye için Türk uçağına teklifte bulundu---

Dev gemi korona virüs karantinasına alınmıştı: İsrail, tahliye için Türk uçağına teklifte bulundu

Dev gemi korona virüs karantinasına alınmıştı: İsrail, tahliye için Türk uçağına teklifte bulundu
29 Şubat 2020 - 20:59 borsagundem.com

Korona virüs pençesindeki yolcu gemisi 'Diamond Princess' halen karantinada. Tahliye için görev alacak havayolu şirketlerinden birinin Türk olduğu söyleniyor.

CÖMERT YILDIZ / BORSAGUNDEM.COM

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkıp tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsün ilk olarak ortaya çıktığı gemi olan 'Diamond Princess' isimli yolcu gemisinde bekleyiş devam ediyor.

Son alınan rakamlara göre gemide 527 kişide korona virüs tespit edilmişti. Gemiyle ilgili gelen yeni haberlere göre, 19 Şubat’ta karantina süresinin sona ermesinin ardından yaklaşık 240 mürettebatın tahliyesine geçtiğimiz günlerde başlandı.

Japonya’nın Yokohama Limanı'nda karantinaya alınan ve içinde 3 bin 700 kişinin olduğu "Diamond Princess" adlı yolcu gemisinde bekleyiş devam ederken bir yandan da tahliyeler için ülkeler adım atmaya başladı.

İsrail bu konuda en hızlı davranan ülkelerden biri oldu. İsrailli sigorta şirketleri Harel, Migdal ve Clal, neredeyse bir aydır Japonya sahillerine demir atan Diamond Princess’taki 14 İsrailli yolcuyu ülkelerine getirmek için havayolu şirketleri ile görüşmelere başladı.

İki şirketin de adı verilmiyor

Edinilen bilgiye göre şu ana kadar bir Türk ve Taylandlı havayolu şirketi ile görüşmelere başlandı. Türk ve Taylandlı şirketin adları açıklanmazken, özel jet konusunda kiralama yapılacağı ifade ediliyor. Taylandlı şirketle anlaşmanın yakın olduğu, izin ve onayların alınmasından sonra İsrailli 14 yolcunun evlerine dönebileceği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kurt01 Mart 2020 22:50

    israil ordusu ve yönetimi filistinlileri öldürürken    onlara ucak jıralayan şirkete üzülürüm onların parasıda virüslüdür yaramazbereketi olmaz

  • haha01 Mart 2020 17:41

     uçak giderken boş gitmesin... koltuklara suriyeli doldurun onlarda gitsin :D heryerde suriyeli var.. Suriii Suriii diye selam ver Efendim abi diyen 10 kişi gelir yanına :D

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$01 Mart 2020 15:53

    düşünce kuruluşları  bu virüs ve hastalıkları abd ve israil biyolojik labuaturlara üretip istedikleri ülkelerde kullandıklarını söylemektedirler.kıranmı girdi bizim havayollarından böyle talepte bulunuyorlar kendilerininde havayolları şirketleri var.sonra paranın dünya daki kontrolu bunlarda değilmi.gitsin başka ülkelerden kiralasınlar abd den veya başka ülkelerden.THY çökertmek için ucakları bir şeyler yapıp ülkemizde farklı hastalıklar getirip hem ülkemize hastalık getirecekler başarılı bir şirket olan THY çökertme yapabilirlerde.israil bir pislik ve tezgah peşinde olabilir.

  • halk01 Mart 2020 12:16

    israil gene bir tezgah peşinde onlara  su   bile cermeyin  bırakın ucagı 

  • yorum01 Mart 2020 12:08

    bakın işte bir yahudi canı ne kadar kıymetli istedikleri parayı verebilirler sizi satın almak için ama canını vermez allah biraz da bize yahudi ticaret zekası verseydi ne olurdu

  • Tezat 02 Mart 2020 00:12

    Yahudiler zeki değil yalancı iki yüzlü kurnaz ve hindirler. Bu vasıflar ise asla bir müslümanın özellikleri olamazlar ...

  • Keeim01 Mart 2020 07:28

    Uçak bir daha kullanılamayacağı için bir uçak parası ve masraflar tam talep edilmeli

  • Recepali01 Mart 2020 05:06

    Aman uzak durun. Elin gavurunu kurtarıcaz diye memleketede bulaştıracaksınız. Israilin kendi uçagı ve yeterli teknolojisi yokmuymuşki acaba. Ne gerek var

  • Sss29 Şubat 2020 22:42

    İsrailin bir uçak şirketi yokmuymuş ya,vah gariplerim vah...

  • Elmas29 Şubat 2020 22:13

    Bizi ilgilendirmez, uçak gönderirlerse hakkımızı helal etmeyiz...

  • : )29 Şubat 2020 22:42

    Sen onların telefonlarını, detarjanlarını, colalarını, sularını vb. vb. içiyorsun .. onlarda parasını verir biner...