E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDev derbi öncesi büyük iddia ---

Dev derbi öncesi büyük iddia

Dev derbi öncesi büyük iddia
22 Ekim 2015 - 17:15 borsagundem.com

İspanya’da, El Clasico öncesi bir yan hakemin yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Real  Madrid ve Barcelona arasında oynanacak "El Clasico" öncesi bir yan hakemin  "Barcelona'nın zarara uğratılması için baskı yapıldığına" ilişkin suç duyurusu  üzerine jandarmanın soruşturma başlattığı ve suçlamaların Barcelona Yolsuzlukla  Mücadele Savcılığı'na iletildiği bildirildi.

Katalan spor gazetesi "L'Esportiu"nun verdiği habere göre suç  duyurusunda bulunan hakemin kimliğinin profesyonel olarak herhangi bir  olumsuzluğa maruz kalmaması için açıklanmadığı belirtildi.

İddiaya göre, geçen ay sonunda yapılan bir hakemler toplantısında, 21  Kasım'da Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak El Clasico'da Barcelona aleyhine  kararlar vermeleri yönünde yan hakemlere telkinde bulunulduğu öne sürüldü.

Bu arada haberle ilgili görüşü sorulan Barcelona Kulübü'nün ekonomik  işler başkan yardımcısı Susana Monje, "Umarım bu iddia doğrulanmaz. Eğer bu  doğrulanırsa, 21 Kasım'daki maç ve El Clasico'nun prestiji için tehlikeli olur"  ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)