E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDev derbi bitti, futbolcular birbirine girdi---

Dev derbi bitti, futbolcular birbirine girdi

Dev derbi bitti, futbolcular birbirine girdi
02 Kasım 2018 - 23:10 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lİg'de Galatasaray ile Fenerbahçe 2-2 berabere kalırken maç sonu saha karıştı, futbolcular birbirine girdi.

Spor TotoSüper Lİg'de Galatasaray ile Fenerbahçe 2-2 berabere kalırken maç sonu saha karıştı, futbolcular birbirine girdi.

Derbinin son anlarında Soldado ile Belhanda arasında gerginlik çıktı.Topsuz alanda birbirleriyle kavga eden iki futbolcu olayları uzatmalara taşıdı. İki futbolcunun uzatma anlarında yaşadığı gerginlik son düdüğün ardından daha da arttı.

İki takım futbolcuları arasında büyük bir kavga çıktı. Yedek kulübeleri de dahil herkes sahaya daldı. Bütün yedekler sahaya doğru koşmaya başladı. Jailson'un ardından Galatasaraylı futbolcular koşarken, teknik heyetler de birbirine girdi. Bütün futbolcular adeta birbirlerine yumruk atarken, Fatih Terimde sahaya koştu.
 
Fırat Aydınus'a itirazlarda bulunan Terim, daha sonra Fenerbahçeli futbolculara koştu. Tecrübeli teknik adam, oyuncuları sakinleştirdi ve içeriye gönderdi. 

VAR'la inceleme
Maç sonu yaşanan olaylar VAR sisteminde incelemeye alındı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde büyük kavga

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn02 Kasım 2018 23:58

    Anadolu takımları konu olsa basın tepesine çıkardı...Ne teröristlikleri kalırdı nede çapulculukları.Hadi gidin bakalım üstüne bu iki güzide ! İstanbul takımının...!!