E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDetayları Beyaz Saray verdi: Görüştüler---

Detayları Beyaz Saray verdi: Görüştüler

Detayları Beyaz Saray verdi: Görüştüler
22 Ekim 2021 - 22:15 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yaptıkları telefon görüşmesinde ikili ve bölgesel konuları ele aldı

Beyaz Saray basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ikili ve bölgesel konuları değerlendirdikleri bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Ekiplerinin Sahel'de istikrar ve güvenliği desteklemek ve Hint-Pasifik'teki iş birliklerini genişletme adına yürüttükleri çabaları ele alan iki lider, NATO ile bütünlük içinde Avrupa'nın savunmasını güçlendirme konusunu da görüştü.

Biden'ın bu ay sonunda Roma'da yapılacak G-20 Zirvesi'nde Macron ile görüşmeyi "sabırsızlıkla" beklediği belirtilen açıklamaya göre, buradaki görüşmede ABD-Fransa iş birliği alanları, ortak çıkar ve değerleri ele alınacak.

ABD Başkan Yardımcısı Harris, gelecek ay Paris'e gidiyor

Biden görüşmede, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in bu ay sonunda Paris'e yapacağı ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkiler ve küresel sorunları görüşme adına önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Harris'in ofisinden yapılan açıklamada da Paris ziyareti kapsamında Harris'in 11 Kasım'da Paris Barış Forumu'nda konuşma yapacağı, 12 Kasım'da ise Paris Libya Konferansı'na katılacağı kaydedildi.

Biden: Çin'e karşı geri adım atmayacağız

 

Le Monde: Macron'un Türkiye'ye karşı tuhaf saplantısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU23 Ekim 2021 11:08

    Muhakkak dünya yı daha çok nasıl kana bularız daha çok kaynaklarını nasıl çökeriz daha çok nasıl müslümanları katleriz.Türkiye savaş açalım  ve yok edelim üzerine olmuştur muhakkak.

  • Hakan Gömeç23 Ekim 2021 11:52

    Kesinlikle katılıyorum

  • AHMET ÖZBİR22 Ekim 2021 22:39

    ŞEYTAN'IN ADAMLARI biraraya gelmiş Ümmed-i Muhammed'e nasıl kıyarız, parçalayıp yutarız, kanını, malını yutarızın hesabını yapmışlar. Ancak unuttukkarı birşey var. Mutlak kadir olan Allaha iman etmiş yüzmilyonlarca mü'min var, o mü'minlerin içinde ÜMMET'İN GURURU REİS'İM VAR, BAHÇELİM VAR, TÜRK DEVLETİM VAR. Hain planları PARAMPARÇA edilecektir inşallah.

  • AHMET ÖZBİR22 Ekim 2021 23:01

    FETOŞ CIA'nın adamı normal, sen asıl SOLCULARA kafa yor, bu ülkede senelerce "Kahrolsun ABD emperyalizmi" dediler sıkıştıklarında ABD ve batı ülkelerine kaçtılar, Çin'e, Rusya'ya bir tanesi sığınma istemedi.

  • hım22 Ekim 2021 22:48

    ÜMMEDİ MUHAMMED insanları nedense hep şeytanın ülkelerine kapak atmaya çalışıyor hiç islam ülkelerine göçmeye çalışmıyorlar ilginç doğrusu